Sammanfattning av en väldigt bra måndag

Hej älsklingar!!<3 Hoppas eran måndag varit superbra!

Rubriken summerar min måndag perfekt. På lunchen så åkte jag till A6 med AW, Anna och Vickan för att käka, skolmaten lockade verkligen INTE hehe! Längesen jag åt lunch ute faktiskt så det var trevligt och SÅ gott. Våran plan var dock först att äta tacobuffé på majoren men det hade lagt ner? Eller det var något annat ställe där nu? Så jag blev asbesviken för var så himla sugen på det. Men sedan testade vi kinabuffén på det nya stället vid H&M iallafall, minns inte vad det hette men det var jättegott, blev så himla mätt verkligen.

Slutade skolan kvart i tre, satt då kvar med Elina i skolan och pluggade i cirka en och en halv timma. Blev nästan färdig med en naturinlämning vilket var jätteskönt. En sak mindre att göra och ett steg närmare studenten! Tog sedan bussen ner till stan där jag mötte Moa på Adelante, vi fikade och satt och pratade i drygt två timmar. Så himla roligt att träffa henne igen och skönt att prata ut om allt också. Jag tog en chai-latte och en daimkaka med grädde, drööööm för min mun verkligen<3

Vi skiljdes åt på stan vid sju-tiden när jag hade köpt nya lösögonfransar, gick då direkt till gymmet där jag körde rygg och 20 minuters kondition på crossen! Har äntligen kommit igång med träningen ordentligt nu igen vilket känns jätteskönt, att vara igång med konditionen är extra skönt för även om jag har SÄMST kondition så är det få saker som slår känslan efter ett ordentligt konditionspass. Nu ikväll har jag bara duschat och provat två plagg jag fick hem från Nelly som jag beställde häromdagen. En kjol i mocka och en vit topp!!! Tänkte fota i helgen och visa er då!​ De närmsta dagarna hinner jag tyvärr inte men på lördag eller söndag finns det nog lite tid.

Ne nu måste jag faktiskt sova... Imorgon ringer alarmet 06:45 för jag börjar skolan klockan åtta. Slutar inte förrens fyra, så himla segt men det ska nog gå bra! Efter det så åker jag direkt till gymmet. Kommer vara SÅ trött så det är lika bra att åka och träna direkt så man inte hinner ångra sig när man kommer hem och lägger sig i sängen ;)
Sov gott, puss /A

Fika med Moa / Dagens kondition / Dagens lunch på A6

Gillar

Kommentarer

lisa
,
vad händer med videon??
alicebomberg
alicebomberg,
Håller på 😊
nouw.com/alicebomberg