Sämsta starten på denna helg

Hej finisar! Vad gör ni denna fredag? Jag kom hem från skolan för två timmar sen ungefär och USCH vilken dag det har varit... När alarmet ringde lite efter sex imorse så ville jag verkligen bara stänga av och somna om, men jag låg kvar en halvtimma till och sen gick jag upp. Det är dock väldigt ovanligt för mig nu för tiden att ligga kvar i sängen efter att alarmet ringt för jag brukar gå upp direkt, men jag hade så sjuuukt ont i huvudet imorse så jag orkade knappt resa mig upp. När jag öppnade kylen och skulle fixa frukost så mådde jag bara illa och huvudvärken gjorde det hela bara tusen gånger värre. Jag ville inte gå till skolan alls egentligen men solen sken och jag tänkte att det kanske går över om jag tar en tablett, sen hatar jag att missa saker i skolan med och de lektionerna vi hade idag kände jag att vi ville gå på! Jag ​fick dock inte i mig någon frukost men tog med mig två proteinbollar och en liten kvargburk till skolan så jag kunde äta det på håltimman efter min första lektion.

Första lektionen för mig på fredagar är egentligen matte 2b men den har jag tagit bort så jag kommer inte att ha någon matte överhuvudtaget nu i trean (om någon undrar varför eller vill veta hur jag gjorde osv så är det bara att kommentera så kan jag förklara i ett enskilt inlägg). Har även bytt ut psykologi 2b och filosofi 2 mot ungdomskulturer, så mitt schema har ändrats lite, därför börjar jag åtta på fredagar istället för kvart över nio och har en håltimma efter på nästan två timmar. Och eftersom att det idag var min första lektion på kursen med ungdomskulturer så kände jag att jag ville gå dit för att inte missa ytterligare en lektion eftersom att de redan har satt igång liksom. Lektionen började klockan åtta och jag åkte bil med Weber som tur var för hade aldrig orkat sätta mig på en buss i en kvart, så det var något positivt med denna morgonen iallafall haha! När klockan var halv nio så kändes jag hur mer och mer saliv bildades i munnen och jag kunde bara inte svälja det, jag grimaserade omedvetet, och detta är ofta ett tecken på att man måste spy, enligt mig iallafall. Så jag gick ut och skyndade mig till toan, precis när jag hade låst dörren så spydde jag men hann öppna toalocket som tur var iallafall!! Det var tunn och sur spya som kom upp och det kändes verkligen inte som magsjuke-spya, men jag gick till skolsköterskan och hon tyckte att jag skulle äta och ta en tablett, så det gjorde jag och efteråt kändes det faktiskt mycket bättre! Huvudvärken släppte också vilket var superskönt. Jag satt och pluggade i skolan tills min andra lektion började, sedan hade jag en till lektion efter lunchen och efter det slutade jag.

Jag mår ännu bättre nu men känner mig såklart fortfarande krasslig och är ganska trött, men det är väl inte så konstigt antar jag... Aja, nu fick ni veta vad jag har gjort idag iallafall haha! Har suttit och pluggat och kollat lite videos på Youtube nu, om någon vet bra sminkvideos får ni gärna tipsa mig för jag vill bli bättre på att sminka mig och lära mig lite mer hihi!! Ska fortsätta plugga en stund till innan jag och Ebba ska åka till XXL en liten snabbis, vi ska handla till middagen ikväll med och hämta hennes pojkvän.

Har ingen bild på dagens outfit förresten men här nedan får ni bättre bilder på mina nya skor, som jag även hade på mig idag!!

Gillar

Kommentarer