Senaste dagarna

Alltsåååå, jag försöker bli bättre på att blogga ciiirka varje dag men det blir ju ingen bättring som ni säkert har märkt haha!! Sorry verkligen, hoppas ni står ut ändå trots min frånvaro ;) (Jullistan som kom upp innan var tidsinställd sedan helgen eller något hehe)

Lite update från de senaste dagarna: I tisdags gjorde jag och syrran en rolig grej! Efter skolan åkte vi ner till Biblos (pizzerian i Huskvarna) och åt varsin sallad, sedan mötte vi upp en kille och åkte till Bråneryd som ligger precis utanför Husvkarna. Där skulle vi nämligen TATUERA OSS<333!! Jag har tyvärr ingen bild än men ni ska få det i helgen när vi har tid att ta någon fin haha. Jag gjorde iallafall ett E på handleden (för Ebba, min syster) och hon gjorde ett A på handleden (för mig). De blev jättebra och vi båda är jättenöjda. Så mysigt med en syskontatuering också tycker jag, enda personen jag är HELT säker på att jag kommer hålla ihop med livet ut är min älskade lillasyster<3

När vi hade tatuerat oss så hämtade vi upp Emelie och så åkte vi hem till mig en kort stund innan vi bestämde oss för att åka och handla och sedan göra tacos hemma hos henne. Sov även där! Igår hade jag inställd engelska på morgonen så jag och Emelie började samtidigt vid elva med endast två lektioner, SÅ skönt. Efter skolan igår åkte jag direkt till stan för att vänta på Filippa som fixade sina fransar. Sedan runt fem ungefär så åkte vi hem till henne. Vi lagade mat och pluggade sedan sov jag där vilket var jättemysigt! De bor i skogen utanför Lekeryd i ett såå fint hus. Tycker det är jätteskönt att komma dit och verkligen koppla av. Känns inte som man kan göra det när man bor i en lägenhet i stan? Slipper det snart iallafall!

Idag hade jag endast en lektion för på den andra hade vi ingen lärare så man fick jobba hemma istället om man ville så självklart åkte jag hem. Eller hämtade först ut min studentmössa!!!!!!!!! Provade den innan och den är SÅÅÅ FIN<333 Tog inga bilder på den nu men ska försöka att göra det i helgen så ni får se den hihi.

Sitter just nu vid köksbordet och ska ta tag i pluggandet. Vill SÅ gärna bli färdig med en svenskainlämning som ska vara inne imorgon, slipper kanske gå på den lektionen och är isåfall ledig imorgon. Men vi får väl se hur det går med det haha... Ska sätta igång nu och LOVAR att blogga sen. Puss /A

​Salladen jag och Ebba åt i tisdags, dröm<3

Gillar

Kommentarer