Senaste nytt i lägeneten

Vi har bott i lägenheten i lite mer än 1,5 år och det känns ju som att det alltid är något att fixa med, som att det aldrig blir riktigt klart liksom... Kanske inte så många MÅSTEN men många VILL haha, jag vill ha nytt hela tiden känns det som.. Men gardiner var ett måste i sovrummet och nästan tv-bänk med då denna var en provisorisk som vi fick låna av kompisar. Har nog inte visat er något utav det så här får ni se!

Här ser ni gardinerna! J överraskade med dom och jag tycker verkligen det blev så himla fint. Det ser mycket mysigare ut och mer ombonat. Vi har alltså dubbla lager på varje sida om fönstret, så en i vitt på varje sida, den är lite genomskinlig. Perfekt om man håller på att byta om så man inte vill ha insyn men ändå inte vill få bort ljuset. Sedan har vi även en svart på vardera sida som är i sammet. Passar så bra med vår sänggavel och en bänk vi har inne i sovrummet som även dom är i svart sammet. Ger en väldigt mysig känsla. Båda gardinerna är från Ellos.

Och här ser ni TV-bänken, den är från IKEA. Tycker vår nya är så snygg och stilren. Kunde inte koppla av i soffan när man såg rakt in på sladdar och spel och allt vi nu hade där inne haha.. När jag la ut bilden på insta på vår nya TV-nänk så var det flera stycken som frågade vart allt ljud är och jag förbjöd J att ha massa högtalare och grejer bara för att få bra ljud. Skämt åsido, eller? ;-) Nej men ljudet från TVn duger bra för oss, och de få gånger vi har förfester/fester så har vi annat ljud att koppla in tillfälligt. Så hellre snyggt och stilrent än att ha någon stor bas typ bara för lite bättre ljud.

Gillar

Kommentarer