Shopping samt kort om morgondagen

Grå klänning från BIK BOK. Funderade på att byta den till en svart idag när jag var på A6 men har så mycket svarta kläder så kunde vara kul med lite omväxling. Tror den kan vara snygg till min svarta nya kappa med!

Vit topp från BIK BOK. Finns i många fina färger men valde vitt dels för att jag tycker det är såå snyggt men också för att jag tänkte att den skulle vara snygg till svarta kjolar och jeans.

JÄTTEdåliga bilder verkligen, kanske kan försöka ta bättre med kameran någon annan dag, ljuset är dåligt nu med för tog de nyss och det är så mörkt i mitt rum... Men här är iallafall kappan jag köpte igår, den är ifrån H&M.

Nu har Jeaqline precis gått hem, hon var här och lånade lite grejer inför sin USA-resa. Jag ska sova för imorgon börjar skolan igen. Det känns heeelt sjukt!!! Mitt allra sista sommarlov är över och det har gått fortare än någonsin. Imorgon börjar mitt allra sista år på gymnasiet och jag är både rädd och taggad. MEN, en dag i taget, och imorgon blir det roligt att träffa alla igen! Puss /A

Gillar

Kommentarer

Alicevelina
Alicevelina,
snygg outfit 👌
nouw.com/alicevelina
lovisalii
lovisalii,
Har nyligen startat upp en veckans blogg tävling, reglerna är enkla så kika gärna in den! kraam♡
nouw.com/lovisalii
annajohansson_95
,
Vart är den snygga kappan ifrån? 😊
alicebomberg
alicebomberg,
det står i inlägget! 😊
nouw.com/alicebomberg