Sjuk... igen

Alltså denna våren/sommaren och mitt immunförsvar???? Det MÅSTE vara något fel för så mycket som jag varit sjuk de senaste månaderna har jag inte varit sammanlagt innan på flera år känns det som. Brukar klara mig väldigt lindrigt från både feber och förkylning, men igår åkte jag på någon skit igen så kände mig så jäkla hängig och förkyld. Var på jobbet hela dagen då men idag har jag varit hemma och vilat, känns lite bättre nu men bara för jag sovit hela dagen så kan jag självklart inte somna nu... Imorgon ska jag jobba igen och sedan blir det en lugn helg <3

Smakade denna glassen häromdagen för första gången och den var supergod, ett hett tips! Den slår ju dock inte Magnum Strawberry White :-)
Ser ni förresten mina korta men fräscha naglar? Det stör mig inte jättemycket att ha långa naglar men lite skönare är det att de är lite kortare så tänkte köra på det ett tag nu. Tycker det ser väldigt fräscht ut med lite kortare faktiskt! Tråkigt val av färg nu på sommaren dock men får måla om dom till någon ljus färg.

Gillar