Sjukstuga och plugg-mode

Hej finisar! Ja, precis som rubriken lyder så är det lite sjukstuga här hemma. Eller jag håller på att bli sjuk, känns det som iallafall. Jag vaknade upp med en sån huvudvärk att jag knappt orkade ställa mig upp och så hade jag ont i halsen med. Jag tog en huvudvärkstablett iallafall och ställde in planera för idag. Skulle nämligen varit barnvakt åt mina kusiner egentligen men det hade varit ganska jobbigt att passa en 4-åring och en 2-åring hela eftermiddagen och kvällen. Min moster ville inte att de skulle bli sjuka heller så jag stannar hemma nu istället. Jättetråkigt såklart för saknar dom såå mycket, men behöver förmodligen vila lite!

Jag har bara legat i soffan hela förmiddagen och slappat, åt lax och ris till lunch för någon timma sedan och nu har jag precis varit nere på Ica en snabbis. Jag och Ebba tog bussen till Maja där även grabbarna var så nu är vi här! Får se hur länge jag stannar men förhoppningsvis så släpper huvudvärken så jag kan bocka av en del skoluppgifter från min att göra-lista, hade varit jätteskönt! Vad har ni för lördagsplaner? Puss /A

Hade förresten en jättebra kväll igår! Skjutsade Ebba, Emmie, Tea och Ellen till en fest i Bankeryd och sedan hängde jag hos V hela kvällen innan jag skulle köra hem dom igen. Blev en ganska sen kväll men det klagar jag inte på när man har bra sällskap!

Gillar

Kommentarer