Solarium och nytt jobb

Hej på er!!

Hoppas att ni har haft en bra dag hittills. Jag hade tid hos kiropraktorn vid 10 så gick upp strax efter 9, det tog inte mer än 15 minuter där och efter det åkte jag ner till stan. Jag köpte två par jeans, ett par svarta och ett par "blåa"/jeansfärgade, ska visa er dom sen! Har ju egentligen shoopingförbud nu men har tappat bort mina enda svarta jeans och har inga blåa så det blev ett undantag ;) Hittade en sjukt snygg sport-bh inne på Gina Tricot med men höll mig ifrån att köpa den!

Efter att jag gått lite på stan så gick jag in till gymmet, snackade med chefen där lite och vet ni vad han sa? Att jag fick jobbet!!! Han tyckte att det gick jättebra för mig i söndags (vilket var jättekul att höra!) så ska jobba där på söndag igen. Jätteglad över att jag fick jobb på ett ställe som jag älskar och där jag känner mig trygg. Ser fram emot att börja jobba där! :)

Efter det så solade jag och körde en halvtimma på crossen, nu sitter jag inne på Alcamo och väntar på pappa så ska vi äta lunch tillsammans. När jag kommer hem så ska jag bara chilla innan jag ska på crossfit ikväll vid 17:30 och efter det ska jag äta tacos hos Emmie!<3 En perfekt tisdag.

Vi hörs senare, puss /A

Älskar att sola solarium!! Idag blev det 30 minuter totalt, 15 minuter innan träningen och 15 minuter efter! Vad tycker ni om att sola solarium?

Gillar

Kommentarer

Emma
,
sjukt onöödigt enligt mig, med tanke på hur negativt det har visat sig vara, cancerframkallande osv. föredrar BUS! 😊