Sommaren är officiellt här

Det känns alltid som att sommaren börjar officiellt när midsommar varit, men tycker denna sommaren känts som att den börjat tidigare på grund av vädret. Det har varit så himla bra väder här i Jönkan och vi har verkligen njutit för fullt av det. Det senaste har vi varit ute och åkt båt, varit på Piren och käkat, legat ute och solat, käkat frukost på balkongen, grillat osv. Och man kan gå barbent på kvällarna utan att frysa, och det är ljust när man går och lägger sig!! Älskar<3

Hela outfiten är från Nelly!

Detta är från en kväll när vi var ute och åkte båt, bland annat min syrra och hennes kille. Vi åkte runt på Vättern en stund och sen åkte vi in till Aqua på Piren och käkade. Jag tog deras oxfilépasta och fan vad god den är alltså! Ser ni förresten vilken SNYGG kille jag har <3

Frukost på balkongen, älskar att vi har morgonsol på våran balkong. Så himla mysigt. Här åt jag havregrynsgröt med jordgubb-/banan-proteinpulver och så lite hallon. Kan inte äta gröt utan proteinpulver och någon topping hehe tycker det är ganska äckligt då till och med faktiskt..

Detta är från en kväll i Bunn där min pappa har sin båt. Jag och Johannes åkte dit och så grillade vi korv, han fiskade lite, vi tog ett kvällsdopp. Det var så mysigt. Längtar till fler såna kvällar.

Här var vi hos mamma och pappa och grillade en kväll och var lite sällskap till Ines. Efter maten (som var så god) så spelade vi lite spel. Ser ni salladen förresten? En riktig sommarsallad, älskar kombinationen av fetaost och jordgubbar. Glömde dock vattenmelonen, det sitter också riktigt fint i en sån sallad. Får bli det nästa gång!

Vi cyklade ner en helg till Vättern också och la oss och solade och köpte glass där i kiosken. Så himla mysigt och så lyxigt att ha 5 minuters cykelavstånd till en strand och Vättern. Ääälskar våra badlakan också, tror jag fick mitt av mamma i present för något år sedan och Johannes har alltid älskat det så hans första födelsedag vi var tillsammans så fick han ett likadant fast ett blått :-)

De här två bilderna är från när jag och Jenny hade lite picknick vid Vättern, jättemysigt! Jag testade den gröna Barebells-glassen med hasselnöt och nougat och fan vad god den var!! Den måste ni testa. Om ni tål nötter då hehe annars blir de ju lite dumt ;-) Vi käkade körsbär, vindruvor och varsin wrap också, jättemysigt och trevligt.

Nu när sommaren har börjat så himla bra så längtar jag verkligen till semestern. Vi håller på att smida lite planer, får se lite vad det blir men vi har lite funderingar iallafall. Hoppas ni mår bra, puss<3

Gillar

Kommentarer