Sommarlista

Planer för sommaren?
Jag ska jobba väldigt mycket. Men förhoppningsvis ska jag även hinna med en del grillkvällar och drink-kvällar på Piren! Ska även försöka lägga ner så mycket tid som jag bara kan på min blogg och youtube-kanal.

Bästa sommarstället?
I sommar kommer det stället nog att vara hemma eftersom att det är vår första sommar i vårt nya hus, annars är det Bunn eller Göteborg tror jag! Och Piren, och kanske Gränna med. Kan inte bara välja ETT ställe ju haha:(

Här badar du helst:
Badar helst inte alls faktiskt... Jag hatar verkligen att bada, både i pool (för det är alltid kallt) och i sjöar/hav för är rädd för hajar typ hahah och sjögräs, usch fyfan..

Hur länge ska du vara ledig?
Inte länge alls! Eller sommaren har ju faktiskt redan börjat och jag har varit ledig väldigt mycket men mellan vecka 28-33 ska jag jobba heltid så då blir det ingen ledighet för min del knappt. Jag klagar dock inte för alltså cash is king!!!

Vad ser du mest fram emot?
Fina sommarkvällar på piren (bästa piren<333) tror jag och dagar utan några planer alls.

Bästa sommarmaten?
Enligt mig är det utan tvekan grillat kött, gärna fläskfilé eller kycklingfilé! Och till detta ska det vara klyftpotatis eller potatisbollar och aioli-sås sedan även en sallad med jordgubbar, vattenmelon, fetaost, majs, körsbärstomater, grönsallad och ruccola.

Vad kommer du köpa inför sommaren?
Jag borde införskaffa mig någon mer kjol och ett par shorts... Även någon härlig strandklänning för det har jag inte direkt överflöd av i min garderob hehe.

Vad lyssnar du helst på?
Gyllene Tider tror jaaag<3

Bästa sommardoften?
Hmmm, grillat tror jag! Påminner så mycket om sommaren och som jag skrev innan är det min favoritmat att äta på sommaren. Tycker även om doften av nyklippt gräs!

Hur kommer du att minnas sommaren 2016?
Förhoppningsvis som en rolig sommar! Är taggad på att lära känna massa nya människor och göra massa roliga saker trots att jag jobbar mycket, det har aldrig hindrat en!

Snodde listan ifrån Gabriella Joss!

Tre bilder från sommaren 2015<3

Gillar

Kommentarer

Maja
,
Hej! Hur fick du jobb på Ikea? Hade också gärna jobbat där men kommer aldrig upp något ledigt på deras hemsida:(