SÖNDAG

Igår kväll var jag bara hemma för jag mådde inte bra och kände att jag ville ligga i sängen och ta det lugnt hela kvällen så det gjorde jag, skönt med såna kvällar med!
Idag vaknade jag vid tio, gick upp och åt frukost och pluggade direkt och sedan vid ett övningskörde jag med pappa. Först körde vi till mammas jobb för att hämta extranyckeln hem till morfar, sedan till Emelie för att hämta ett par klackar jag ska låna, sedan åkte vi till farfar och farmor för att byta bil med farfar då hans är mycket lättare att köra. Efter att vi gjort det så åkte vi hem till morfar och hämtade lite grejer som vi sedan lämnade till honom på sjukhuset ♡♡
Nu är vi äntligen hemma igen och jag har JÄTTEont i huvudet, har haft det hela dagen och det är så himla jobbigt. Ligger i sängen och kollar på Greys Anatomy med vindruvor och en celsius! Får se om jag tränar senare men ska nog plugga lite till också och så beror det på om huvudvärken går över, känns som jag håller på att bli sjuk faktiskt vilket jag verkligen inte får bli nu.
Ni får iallafall ha en fortsatt bra söndag, puss /A

Gillar

Kommentarer