SÖNDAGKVÄLL

Idag har varit en jättemysig söndag trots mycket plugg och lite fix inför kommande vecka. Åt jättegod kvällsmat med mamsen och papsen (toast skagen som blev över från igår), mamma beställde även ett par nya jeansshorts till mig<3 Är jättetrött nu så ska sova, sov bara fem timmar inatt så det ska bli skitskönt att sova i sin egna säng ensam nu!
Är supernöjd och glad efter en bra och rolig helg så är faktiskt redo för måndag och ny vecka, ska tackla den BRA och det ska bli skönt med en ny vecka med tanke på att det imorgon bara är två dagar kvar tills jag, mamma och Ebba åker till Turkiet (!!!) och när vi kommer hem efter en vecka är det inte många skoldagar kvar till sommarlov. Älskar faktiskt livet just nu!
Imorgon är planerna att fixa en hel del (typ en miljon stycken) ärenden på stan och så ska jag äntligen träna igen, det blir ben med My och det ska bli så kul!! Vi ska träna på Atlantis, tänkte inviga det nu när jag fyllt 18 och får träna där hihi. Låter som en ganska bra måndag i mina öron och jag hoppas ni kommer få det med. Puss /A

Gillar

Kommentarer