Söndagsångest

Gårkvällen: jobbade till 22 och skjutsade sedan en klasskompis till stan samtidigt som jag gick till Solsidan där Kajsa var med ett gäng killar. Hängde med dom lite sen precis när jag skulle gå så mötte jag Wendela och Matilda i dörren så jag var kvar med dom en stund. Gick sedan till O'Learys för skulle träffa några i klassen men precis då slutade de släppa in... Så jag hämtade min syrra och hennes tjejkompisar innan jag kom hem och somnade runt tre!

Idag har det inte riktigt varit min dag... Den började vid nio, alltså efter sex timmars sömn, och då hade jag försovit mig en timma för tanken var att jag skulle gått upp runt åtta för att hinna städa mitt rum innan jobbet, men min mobil var avstängd när jag vaknade (även att jag hade laddat den hela natten?) så mitt alarm hade ringt. Tur i oturen iallafall att jag vaknade som jag gjorde så jag inte försov mig till jobbet!!
Åt en god frukost iallafall och gjorde mig iordning i lugn och ro innan jag åkte till jobbet vid elva. Dagen i sig har varit sådär, är fortfarande otroligt förkyld så har nyst och snorat och mina ögon har vattnats hela tiden så alla måste trott att jag stod och lipade i kassan haha... Jaja! Har tjänat pengar iallafall så<3 Tror dock mycket har att göra med min söndagsångest för övrigt. Är absolut INTE (!!!) redo för en ny skolvecka redan, plus att jag har massa plugg att göra...
Är iallafall hemkommen för en liten stund sen så nu ska jag sova för imorgon är det en ganska lång skoldag som börjar redan vid åtta... Godnatt, puss /A

Min mumsiga frukost idag<3 lite för mycket dock för mådde illa efteråt haha...
Smoothien är gjord på mjölk, banan och jordgubbskvarg. Sedan är det bananpannkakor mes chokladsås, jordgubbakvarg och banan.
Inte den nyttigaste frukosten precis hihi menmen... Imorgon ska jag försöka återgå till min gröt!!!

Gillar

Kommentarer