Spontan-tatuerade mig igår

Japp ni läste rätt!! I torsdags fick jag och Weber ett ryck, vi blev såå sugna på att tatuera oss. Så jag smsade Tim i torsdags kväll och frågade om han hade en tid typ NU haha så då blev det bestämt. Vi berättade inte det för någon, sneaky som vi är ;) därför ville jag heller inte skriva något på bloggen. Igår kväll iallafall runt sex så var det dags och vi var jättetaggade båda två. Hon har tänkt göra sin ett bra tag men min blev ju VÄLDIGT spontan eftersom att jag bestämde i torsdags VAD jag skulle göra för något. Visste dock vart jag ville ha den så det var ju skönt iallafall haha!

Weber gjorde en våg på revbenet och jag gjorde en pil på min vänstra underarm precis under armvecket. Det var faktiskt ett tips från min syster! Jag vill ju helst att mina tatueringar betyder något (har en diamant bakom örat dock som jag gjorde på Rhodos som inte betyder ett skit haha men gjorde den mest för skojs skull med E och M när vi var där i somras) så Ebba tyckte jag kunde göra en pil. Nu undrar ni väl vad det har för betydelse men det finns ett nice citat som passar: "An arrow can only be shot by pulling it backward. When life is dragging you back with difficulties, it means it's going to launch you into something great. So just focus, and keep aiming."

Så lite utav den meningen gjorde jag en pil! Jag är jättenöjd faktiskt och Weber med, hennes blev så fin så jag skulle gärna göra en likadan haha. Blev jättesugen på det! Som ni kanske förstår blir man verkligen sugen på att göra fler och fler tatueringar när man väl skaffat den första, sån är jag iallafall. Har gjort tre nu inom ett halvår ungefär, men är jättenöjd med alla tre. Nu är det väl bara börja fundera på vilken som står på tur ;) Skämt åsido, men tycker det är jättesnyggt med tatueringar verkligen. Har ni några? 

Efter att vi hade tatuerat oss igår så åkte vi och köpte sallad och naturgodis som vi åt hemma hos mig framför en film. Blev dock bara massa snack och inget filmtittande, som vanligt! Klagar INTE.

Idag vaknade jag runt 10 och har sedan dess bara städat, ätit lunch och tagit det lugnt! Ska fixa mig lite nu innan jag börjar jobba klockan tre. Jobbar till tio ikväll och efter det har jag inget speciellt planerat. Puss /A

Gillar

Kommentarer

mikaelaandersson
mikaelaandersson,
Blev ju hur snyggt som helst! 😊
nouw.com/mikaelaandersson
alicebomberg
alicebomberg,
Tack så mycket 😊
nouw.com/alicebomberg