SPONTANT OCH ROLIGT TRÄNINGSPASS

Hej finisar! Hoppas att ni har haft en bra torsdag ♡ Min har varit ganska bra faktiskt förutom vädret som verkligen har sugit, det har regnat till och från hela dagen... Vill ju ha sol igen, vart tog den vägen?! Längtar extra mycket efter den nu när jag fick hem min nya jacka idag med som jag tänkte visa för er imorgon kanske!
Iallafall så hade vi ju som sagt en ganska skön dag i skolan idag, jag började plugga direkt när jag kom hem och sen tog jag en halvtimmas powernap vilket var SUPERskönt och välbehövligt för somnade nästan med datorn i knät. Hoppas bara att jag kan somna nu men det ska nog inte vara något större problem då jag i stort sett är trött hela tiden haha... Var iallafall på ett GRIT-pass innan vid tjugo i sju, det blev lite spontant och var väldigt nära på att avboka när jag kom hem och la mig i sängen men gjorde inte det för tänkte att jag skulle piggna till. Sen när jag vaknade från tuppluren ville jag bara ligga kvar i min varma säng hela eftermiddagen men VET ju att det blir lite bättre typ så fort man bara byter om oså! Och det blev det och passet var SKITjobbigt såklart men roligt och det kändes väldigt skönt efteråt. Gick hem till Weber ganska direkt när jag duschat och åt middag tillsammans med henne (lax och ris med grönsaker och någon ost-/yoghurtblandning till), sedan har vi pluggat och nu ska jag äntligen få sova igen!

Imorgon väntas en ganska fullspäckad fredag men det är precis så jag vill ha det då jag försöker göra massa roliga saker på helgerna så man orkar med vardagarna. Ska upp tidigt på morgonen för att duscha håret och plugga innan skolan. Sedan slutar vi tio över ett och då ska jag ner till stan direkt och kolla på ett par träningsskor, sedan vid fem ska jag köra CX med Elina och på kvällen ska jag ha myskväll med Emelie. Passar perfekt med en lugn fredagkväll eftersom jag har högskoleprovet på lördag! Men nuuu ska jag sova, puss och sov gott /A

Gillar

Kommentarer

hfhshaj
,
Åh hur är grit-passen? Vad gör man?
eswensson
eswensson,
Kul med träning! :)
nouw.com/eswensson