Squats, marklyft och armhävningar

Precis som rubriken lyder så bestod kvällens WOD utav squats, marklyft och armhävningar. Är verkligen helt slut nu, ligger i sängen och dricker smoothie och kollar Sons of Anarchy men ska alldeles strax sova!

Annars idag så var jag på A6 så fort det öppnade idag ungefär för att gå in på Tele2 och kolla lite abonnemang till min mobil. Ska nämligen börja betala det själv nu så vill ha något lite billigare ;) Plus att jag vill ha en ny telefon snarast!! Om det är någon som vet något om iPhone 7+ får ni gärna kommentera. Tänker inte beställa den utan att ha känt på den så blir inte en ny riktigt än, men antingen 7+ eller 6s+. Har inte riktigt bestämt mig än, vi får se!

Sedan mötte jag upp Pelle, Selma och Svea på willys och så handlade vi lite innan vi åt lunch på IKEA. Efter det så åkte vi hem till dom och mös, jag sov i soffan en stund också!! Vid två så åkte vi in till stan och så gick jag och tjejerna på bio, vi såg Hitta Doris och precis som Hitta Nemo så var den jättebra och mysig tycker jag!

Vi åkte sedan hem och åt middag och bara mös innan jag åkte till träningen. Nu ska jag ta ut mina linser som har svidit i mina ögon heela dagen, ska bli så skönt. Imorgon har jag fullt upp så får se hur mycket jag uppdaterar men sov gott iallafall, puss /A

Gillar

Kommentarer