Standard-mellis och ett spännande inlägg

Idag när jag kom till skolan så fick jag reda på att lektionen var inställd, inte så jätteroligt när jag väl tagit mig dit trots att jag egentligen inte är frisk... Men satt med Elina i caféet i drygt en timma och hjälpte henne med hennes bloggdesign sedan kom Emelie och Sophie och sen var det lite information om studenten innan jag åkte hem igen. När de pratade om studenten satt jag verkligen med rysningar över HELA kroppen, det känns sååå nära nu när man börjar planera, köpa klänning osv.

Kom hem för ungefär en timma sen och har sen dess bara ätit. Det blev smoothie och bananpannkakor, blev proppmätt verkligen! Inget ovanligt mellanmål för mig men det är ju SÅ gott. Om ni inte har provat måste ni göra det! Vispa bara ihop en banan med 2-3 ägg och stek i kokosolja sedan är det klart. Idag toppade jag med banan, hallon och honung.

Ska försöka att hålla mig vaken hela kvällen tills jag ska sova, så ska sitta kvar vid köksbordet nu och plugga och blogga. Kommer bland annat upp ett inlägg om lite tips på balklänningar om ungefär en timma, det vill ni inte missa tjejer! Nu ska jag sätta igång och försöka få lite gjort. Puss /A

Gillar

Kommentarer

karlssonamanda
karlssonamanda,
Men gud vad gott 😍
nouw.com/karlssonamanda
alicebomberg
alicebomberg,
Verkligen!! 😊
nouw.com/alicebomberg
LinneaBenjaminsson
LinneaBenjaminsson,
alicebomberg
alicebomberg,
marionpalojarvi
marionpalojarvi,
Gott det ser ut! 😍
nouw.com/marionpalojarvi
alicebomberg
alicebomberg,
Det var det!!:)
nouw.com/alicebomberg