Stockholm

Hej fina!

Då har ännu en helg passerat, det är faktiskt helt sjukt vad fort tiden går... Speciellt när man åker iväg! Direkt efter jobbet i fredags så hämtade Jossi mig och så åkte vi och hämtade Jenny sedan rullade vi mot huvudstaden. När vi kom fram så gjorde vi oss iordning och drack lite vin och hade supertrevligt, sedan gick vi ner till stan en sväng men hänga på klubben är fasen inget för mig alltså. Har alltid mycket roligare hemma innan utgången så det blev en väldigt tidig hemgång för min del, men vi hade väldigt roligt iallafall! Slapp ju vakna upp allt för bakfull igår, win win ;-)

När vi vaknade igår var vi dödshungriga alla tre så vi gick till STHLM Brunch Club, haha det är verkligen standard för mig att käka där när jag är i Stockholm. Tog en smoothie och en avokadomacka, lika gott som vanligt!

Efter att vi käkat frulle så gick vi ner på stan och kikade lite, hittade en beige klänning som jag köpte som jag kan visa en annan dag. Toppen på bilden nedan testade jag med och tyckte var väldigt fin men lär inte kunna använda den ens en gång innan den blir smutsig och förstörd så det kändes väldigt tvärt att köpa den men den var fin!

Efter att ha gått runt i butiker ett par timmar så började vi bli hungriga igen och som vanligt så blev det en lunch på Phils Burger, det går liksom inte att INTE äta där när man är i Stockholm, deras hamburgare är magiska. Och deras Oreo Milkshake är ett måste, tar alltid den och jag äääälskar den! Efter att vi käkat lunch så var vi kvar i Stockholm någon timma innan vi tog bilen hem.

Inatt så har Josefine sovit här med mig då J var iväg men nu är han hemma igen och vi ska mysa hela kvällen. Vi har precis ätit kycklinggryta som jag gjorde och nu ska vi äta glass och jordgubbar och kolla på någon film. Supermysig söndag med min älskling <3

Gillar

Kommentarer