Stress-vecka

Hej finisar! Förlåt för att jag inte har bloggat sedan i måndags... Har haft lite fullt upp! På måndagskvällen pluggade jag bara och vilade ifrån träningen på grund av det sedan hände inte så mycket annat den kvällen. Igår var det en halvbra dag, den började dåligt men jag blev ändå inte på dåligt humör vilket är konstigt med tanke på att jag försov mig till halv tolv... Börjar åtta egentligen så missade två hela lektioner i skolan vilket en av dom var ett naturprov. Hade inte pluggat till det dock hehe så har rejäl ångest över det. Men åkte till skolan iallafall och var på de tre sista lektionerna som gick ganska bra!

Efter skolan igår så åkte jag och Emelie hem till mig och gjorde smoothie samt gröt till mig och toast till henne. Vi pluggade i tre timmar ungefär innan jag fick stressa iväg till gymmet där jag hade bokat GRIT Plyo. Det gick sådär för jag var väldigt trött och seg i kroppen, kändes som jag hade blivit tusen gånger svagare sen förra passet... Men jag krigade på i en halvtimma iallafall (alltså hela passet) innan jag åkte till Emelie dödstrött och typ svimfärdig efter passet haha. Var helt slut verkligen. Duschade och pluggade liiite hos henne medan vi låg i soffan framför Paradise Hotel.

Mellanmålet igår! Ser ni förresten mitt nya skal?! Ska fota det lite bättre idag!

Jag sov hos Emelie inatt och vi somnade jääättesent... Ingen av oss var trötta när vi väl la oss i sängen och vi kom in på massa roliga samtalsämnen. Men det är mysigt det med ibland! Gick upp direkt när alarmet ringde imorse iallafall och nu sitter jag på andra lektionen som är svenska. Vi kollar på film så jag passar på att blogga!

Idag slutar jag halv fyra och efter det ska jag på ett ärende på stan vid fem ungefär och efter det ska jag bara vara hemma och plugga hela kvällen. Eventuellt tränar jag sent ikväll men prio nummer ett för mig idag och imorgon är verkligen plugg då det händer andra roliga grejer i helgen som jag vill kunna njuta av!

Gillar

Kommentarer