Summerburst 2016

Alltså VILKEN helg jag har haft!!!!!<3 Finner inga ord!!! Är SÅ glad just nu. I fredags när vi kom fram så käkade vi tjejer (jag, Sophie, Moa, Elina och Emelie) buffé på ett ställe inne i Nordstan. Efter det så gick vi till Ullevi och bytte ut våra biljetter mot band sedan skiljdes vi åt så jag, Emelie och Elina (tror jag haha?) åkte till en barndomskompis till mig där vi fick ha väskorna hela helgen eftersom vi själva inte hade något boende. Fråga inte varför men vi visste att det skulle lösa sig, vi hade boende från början men avbokade det för det kändes ganska ovärt... Så vi gjorde det iallafall!

Vi bytte även om och bättrade på sminket lite, sedan åkte jag till min systers pojkväns hotell där han och alla hans kompisar var och så förfestade jag med dom. Moa och Sophie kom efter en stund med. Det var verkligen JÄTTEkul, väldigt svettigt dock haha. Ni kan ju tänka er 20-25 pers i ett hotellrum som är gjort för tre pers... Men roligt var det! :) Vi gick sedan allihopa mot Ullevi och Summerburst, minns inte vilken tid men runt sju åtta kanske.

Alla var glada och lyckliga och lite små-lulliga, solen sken och det var så himla bra stämning. Hela Göteborg var fullt av ungdomar som flockades mot festivalen, det var en sån himla skön känsla och just då var jag SÅ lycklig. Önskar att jag hade stannat upp lite och tagit in den känslan, har alltid svårt att njuta av sådana tillfällen. Ville bara in på festivalen trots att promenaden dit också var skitkul!

Vi dansade hela kvällen, tanken var även att vi skulle ut på krogen runt tolv eftersom att krogarna i Göteborg stänger 5 på morgonen. Men alla var så trötta så runt ett på natten redan gick vi tillbaka till Philips och deras hotellrum för "efterfest" haha. Alla däckade ganska fort och sen på lördagen vaknade vi vid sju av dunkmusik haha... Som tur var så var jag inte bakfull, var mest trött men hade varken huvudvärk eller illamående vilket var jätteskönt såklart!

På lördagen gjorde vi inget speciellt på dagen, vi funderade ett tag på ett besök på Liseberg men det blev inte av så vi åt lunch på MAX och gick inne på Nordstan en snabbis innan vi började med förfest igen vid 16/17-tiden och så gick vi mot Ullevi runt 19-tiden tror jag! Lördagskvällen var mycket roligare än fredagen. Vi dansade på borden, skrattade HELA tiden verkligen och hade såå ont i fötterna och benen hela helgen på grund av allt dansade. Men klagar verkligen inte!

Tanken var väl att vi skulle se Alesso som spelade runt 22-23 men av någon anledning gick vi ut ifrån festivalen runt halv tio tror jag och struntade totalt i det haha, fråga mig inte varför! Men vi gick mot krogen iallafall och så köpte vi pitabröd med souvlaki på vägen hahaha, inget har smakat så gott som det<333

Vi var på en nattklubb som heter Excet. Det kändes som rena rama labyrinten där och vissa jämförde det med Gasten på Liseberg på grund av alla små trappor och gångar som fanns där inne. Vi köpte drinkar och stod på deras "uteplats" och just DÅ tycker vi att det var så himla tråkigt men så frågade vi vakten om de inte hade några dansgolv för alla var så sugna på att dansa och då sa han att de öppnade vid midnatt så vi var där tills det och då blev det SÅ roligt. Vi dansade på "schlager-golvet", för de hade typ 3-4 dansgolv tror jag!! Och det var jätteroligt verkligen för där kunde man sjunga med till alla låtar och det älskar jag att göra, tycker det är mycket roligare att dansa då! Vi gick hem tidigt på lördagen med dock, eller tidigt och tidigt... Men runt 2 tror jag, och då hade vi även suttit på en uteservering efter några timmars dansade på Excet. Sov mellan 3 och 9 igår natt och sedan gick bussen hem 12:10 igår. Sov på Sophies axel hela vägen hem haha för var såå trött. Men är jättenöjd med helgen iallafall, dock var det lite för mycket folk inne på festivalen tycker jag så det gick inte dansa så nära scenen för då blev man BARA knuffad och det är verkligen inte kul. Men vi dansade som sagt på borden som var en bit bak och där kunde man även dansa fritt på golvet helt utan att bli knuffad och så kunde man höra vad man sa också så det gick liksom att umgås och VARA på ett helt annat sätt!!

Är lite ledsen över att helgen gick sååå himla fort, men vi 97or har fortfarande massor att se fram emot inom de här två veckorna. På torsdag till exempel så ska våran klass måla lakanen till studentflaket och då är även skolan slut för sen om en vecka är det studentvecka (!!!) LÄNGTAR<3

Tog inte jättemycket bilder till er tyvärr och vloggade inget alls heller, men har klippt ihop en liten video från dansandet bara så ska se om min sega dator vill samarbeta så att det går att spara den och lägga upp den... Här nedan kommer iallafall lite bilder. Vissa är min egna men några har jag snott från Elinas blogg. Förlåt för att vissa är lite "fulare" men tog mest bilder på Snapchat och det var inte så många då jag inte orkade ta upp mobilen så mycket...

Gillar

Kommentarer