Superlångt inlägg om min stressiga vecka

Bloggen ekade tomt i lördags, söndags och idag. Det är ofta som den gör det på helgerna tyvärr... Ni kanske tycker att jag borde ha mer tid till att blogga på helgerna men det är minst lika mycket att göra då som på vardagarna. Plus att jag oftast sover lite längre och är med kompisar, sitter inte med mobilen/datorn då helst!

Iallafall så var jag uppe i huset redan vid tio igår (söndag) på morgonen tillsammans med Elin, mamma och pappa plus fyra kompisar till dem som hjälpte till att flytta/bära in tunga grejer. Vi chillade, satt ute i solen och så åt vi lunch där och umgicks med de vuxna haha! Jättemysigt och väldigt roligt faktiskt. På eftermiddagen åkte jag och Elin hem till våran lägenhet så jag kunde duscha håret och hämta sovgrejer sedan åkte vi hem till Elin och chillade plus pluggade resten av kvällen. Sov även hos henne!

Vi somnade runt halv elva igår så idag var det ganska lätt att komma upp vid sju faktiskt. Var sedan i skolan till endast ett ungefär då jag åkte till tandläkaren, gick jättesnabbt och BRA där, vilket såklart var skönt. Borstar alltid tänderna jättenoga och det har verkligen visat sig. Så värt det!! Efter tandläkarbesöket åkte jag direkt till Elin igen och pluggade och fixade mellis. Det blev avokadomackor och varsin pro-pud till oss. Var hos henne till ungefär fem, åkte då till Philip för att lämna tillbaka hans bil som jag haft hela kvällen (så himla snällt!!!) och så skjutsade han mig till jobbet.

Jag jobbade 17:30-23:30 ungefär. Ligger nu i Elins säng igen, hon sover jämte mig sötisen haha!! Jag ska med ta och sova snart men först måste jag skriva lite på mitt engelskatal. Jag har det imorgon och är inte färdig än, men ska försöka vara effektiv och även gå upp lite tidigare imorgon så jag blir färdig med det. Skulle vara så skönt att slippa skjuta fram det tills EFTER påsklovet liksom... Missade två engelskalektioner för jag var ju sjuk som ni kanske minns? Så därför har jag hamnat efter med det men ska försöka komma ikapp nu som sagt så jag kan göra bra ifrån mig på talet imorgon.

Imorgon har jag skola från åtta till fyra och efteråt ska jag fika på stan med Ebba, farfar och farmor vid halv fem. Sedan ska jag jobba igen klockan sex till elva eller något sånt tror jag! Skulle inte det egentligen men de frågade idag om jag kunde och tackar självklart ja för trivs så bra där och så vill jag ha pengar! (Kommer att berätta om mina jobb i frågestunden, den kommer upp när jag hinner svara och redigera videon och allt sånt. LOVAR<3 Har inte glömt den!!)

Efter jobbet imorgon så åker jag förhoppningsvis hem till huset, om jag orkar. Kanske går hem till våran lägenhet och sover där annars för det är lite närmare dit än till huset från jobbet. På onsdag har jag skola från tio ungefär till halv tre, efter det ska jag plugga en timma extra i skolan på stödtiden som det heter. När jag är färdig med plugget då så är klockan runt halv fem och då åker jag kanske och köper lite smågrejer till huset eventuellt. Jobbar sedan på kvällen igen, börjar 17:30 så får se vad jag hinner med emellan skolan och jobbet.

På torsdag har jag eventuellt lite tid till bloggen innan skolan börjar halv elva. Annars lite efteråt. Kommer behöva plugga också och så vill jag träna!!!! Inte gjort det på en månad typ?! USCH.. Saknar gymmet. Har skola till halv två och vid fem ska vi vara hos mina kusiner i Lekeryd och äta middag. Längtar såå mycket efter att få träffa mina prinsessor igen<3 Efter det ska jag hem till huset och njuta av att CHILLA. Brukar inte jobba såhär mycket så den kvällen kommer det vara skönt att ligga i sängen, fixa lite i nya rummet och bara VARA liksom. OCH NJUTA AV LOVET. Höll på att glömma det!!! Det är ju PÅSKLOV på torsdag, aka mitt allra sista lov i livet typ... Sorgligt men på ett sätt skönt, det närmar sig verkligen studenten nu. Såååå härligt!!

På fredag ska jag försöka få färdigt mitt rum på förmiddagen, HOPPAS mina garderober har kommit då så jag kan packa upp alla kläder. Ska försöka köpa en byrå på IKEA då också och be pappa montera ihop mitt sminkbord. På eftermiddagen/kvällen jobbar jag 15-22 och efter det ska jag troligen hem och sova. På lördag jobbar jag 10:30-18:05 på mitt ena jobb och sedan även kanske till 01:15 på mitt andra jobb. Blir en hel del jobtimmar den lördagen men CASH IS KING, verkligen<3

Söndag består utav födelsedagsfirande för farmor och sedan personalfest på nya jobbet tror jag. Sedan är denna veckan över och det ska bli SÅ skönt. På lovet kommer jag behöva plugga, men jag ska ändå försöka gå ut på promenader om det är fint väder, njuta av att vi har flyttat, sitta ute i solen mycket, jobba, träffa kompisar osv. Och gymma!! Mår sååå mycket bättre när jag tränar och blir så mycket piggare.

FÖRLÅT för ett flummigt och konstigt inlägg. Men vill att ni verkligen ska förstå VARFÖR jag inte har tid med bloggen kommande vecka. På lovet ska jag försöka att planera in någon timma om dagen då jag fotar outfits, fixar tidsinställda, fixar en ny header osv så det blir som en liten nystart här. Känner att jag behöver det!

Detta är förmodligen det längsta blogginlägget jag har skrivit någonsin. UTAN bilder iallafall. Sjukt tråkigt och du som läst enda HIT ska ha en stor applåd haha!

Jag hoppas verkligen ni förstår hur stressad jag är och hur lite jag än vill det så måste tyvärr bloggen komma i andra hand nu. Eller fjärde hand typ... Först skolan, sedan jobb, sedan flytt, sedan bloggen och träningen på samma plast ungefär!

Nu ska jag sluta babbla och skriva lite på mitt engelskatal innan jag däckar. Puss mina små hjärtegull!

Gillar

Kommentarer

Emmie
,
Bästa Alice!!❤️ Du e så duktig, kämpa på men glöm inte o njuuuut. Puss på dig
alicebomberg
alicebomberg,
Världens bästa Emmie <3 <3 DU är duktig, puss!!!!!
nouw.com/alicebomberg