Svarar på åtta frågor ni ställt

Har fått lite blandade frågor det senaste så tänkte bara svara på dom lite snabbt! :)

1. Vad kostade dina tatueringar? Jag har tänkt göra något litet och tänkte ifall han du gör hos är bra i pris!
Svar: Min pil, min palm och mitt E på handleden kostade runt 250-300 kronor hos Tim! Det bästa är dock att skriva till honom och det kan du göra på Instagram där han heter nadoosink!

2. Kan inte du börja vlogga?
Svar: Jag har faktiskt vloggat idag hehe, min första... Vet dock inte om jag ska lägga upp den för den blev inte alls bra. Men får se! Kanske är bättre än inget iallafall och så kan jag ju få tips på saker jag ska bättra mig med osv. Men det hade varit roligt att börja med Youtube! Ni får jättegärna komma med tips på vad ni vill se för videos.

3. Hur kan du få så många jobb? Jag har sökt till massor men ingen har ens hört av sig...
Svar:
Jag är dels medlem på Arbetsförmedlingens hemsida (det är gratis att skapa ett konto, klicka HÄR så kommer du dit)! Där hittade jag både jobbet på Shooters och det på IKEA. Skriv ett CV och ett personligt brev först och främst om arbetsgivaren frågar efter det, det finns bra mallar att ladda ner från Google. Sedan är det bästa (tycker/tror jag) att lämna över det till personen själv och liksom inte mejla in det (om de inte vill det, skickade in mitt till Shooters och IKEA t.ex. då de bad om det via deras ansökan). Men annars tycker jag man går till det stället där man söker jobb och presenterar sig, berättar att man är intresserad utav att jobba där och så lämnar man över sitt CV + personliga brev. Antingen säger de "nej", alltså de söker ingen, eller att "okej, vi ska läsa ditt CV så hör vi av oss". Men det är inte alltid de gör det och då tycker jag det bästa är att ringa de 1-2 veckor efter att man lämnade sina papper och säga att man fortfarande är intresserad och frågar om de läst ens CV, om de har några frågor om något typ är oklart eller liknande! Sedan är det bara att vänta in svar antar jag. Vill man ha jobb så finns det jobb, så är det bara!! Jag fick inte mina två på löpande band utan fick gå på två intervjuer, vänta i veckor innan besked osv och kämpa mig till ett bra CV och ett bra personligt brev! I den åldern jag är i nu kan man först och främst INTE söka jobb som BARA är roliga. Man kanske inte tycker det är jättekul att servera mat till folk eller sitta i kassan på Coop eller Ica, men man kan inte förvänta sig jättemycket när man inte haft så många jobb tidigare och inte har så mycket erfarenhet/utbildning. Så sök ALLA jobb som finns och håll tummarna. Lycka till!

4. Kan du skriva receptet på proteinbollarna?
Svar: HÄR hittar du det!

5. Vad har du för färg på din Anastasia ögonbrynsfärg?
Svar:
Jag har färgen "blonde".

6. Har du några bra tips på mellanmål?
Svar:
Knäckebröd/mackor med mosad/skivad avokado och tomat. Yoghurt med bär och granola. Smoothie. Knäckebröd med keso, skinka, gurka. Bananpannkakor. Kesoplättar. Finns massor om man googlar på dessa saker. Smoothies finns i oändliga variationer och smaker. Tycker även fruktsallad är gott till mellanmål och havregrynsgröt!

7. Hur gick det att beställa från Fairyin? Gick det smidigt med leverans, storlekar osv? Bra blogg!
Svar:
Själva beställningen var inga problem, men när jag ville skicka tillbaka dom så var man tvungen att be om ett godkännande. Alltså mejla dom för att få en "retur-lapp" eller hur man säger och då ville de ha bildr på det som "var fel". Blev ganska irriterad på det för det var jobbigt, de svarade segt och så var det ju inget fel på mina klänningar utan jag trivdes bara inte i dom! Tack så mycket!!

8. Bloggtips?
Svar:
Gabriella Joss (HÄR), Elina Front (HÄR), Matilda Djerf (HÄR), Amanda Barwich (HÄR), Emma Söderberg (HÄR), Clara Nyquist (HÄR), och Joanna Johansson (HÄR) är några utav de bloggar jag läser dagligen!

Gillar

Kommentarer

anonym
,
Hej Alice! Vad har du för tips på träning om man vill bli smalare? Powerwalks? Crosstrainer? Och har du märkt någon skillnad på din kropp?
tildanordgren
tildanordgren,
Fin blogg du har! <3
nouw.com/tildanordgren
alicebomberg
alicebomberg,
Tack fina du!!
nouw.com/alicebomberg