This or that

​Storstad eller landet? Jag tycker faktiskt om båda men tror jag väljer landet på sommaren och storstad på hösten/vintern!

The Body Shop eller Lush? Lush!! Kanske för att vi inte har det här i Jönköping... Men de har roligare grejer där inne, mer att välja på och så känns det fräschare där inne på något sätt.

Hamburgare eller pizza? HAMBURGARE, alla dagar i veckan!! Jag ääälskar verkligen hamburgare<3

Att aldrig ha sex eller att aldrig pussas? Aldrig pussas haha!!

BIK BOK eller H&M? BIK BOK lätt, tycker bara H&M får fulare och fulare kläder tyvärr... Gillar dock deras underkläder och träningskläder!

Snapchat eller instagram? Jag tror jag måste säga Instagram! Jag har blivit en rejäl snapchatare dock haha, har samlat på streaks (dagar) med massa haha men gillar ändå Instagram mer för hittar alltid massa inspiration där.

Marmor eller mässing? Marmor har blivit en sån sjuuuk trend ju, alla har marmor överallt känns det som haha... Tror själv att jag väljer marmor framför mässing också faktiskt ;)

En enorm dubbelhaka eller en jättehängig rumpa? Absolut INTE en jättehängig rumpa haha, här väljer jag lätt dubbelhakan! En snygg röv är ju allt, eller hur? ;)

Kärlek utan sex eller sex utan kärlek? Jävligt svår fråga enligt mig haha... Men tror jag säger kärlek utan sex, fast ne asså jag vet faktiskt inte...

Havet eller poolen? Inget av det helst hehe men poolen om jag måste välja för är ganska rädd för havet... Eller jag har blivit det på senare år faktiskt. Men solar helst bara när vi är utomlands för tycker det är för kallt i både poolen och havet.

Nyår eller midsommar? Midsommar LÄTT, min favorithögtid tror jag! Efter julen då kanske :)

Morgon eller kväll? Alltid kväll! Inte för att jag är morgontrött men för att kvällarna oftast är mysigare, både på sommaren och på hösten.

Skräckfilm eller romantisk komedi? Hatar båda men klarar inte av skräckfilmer så måste ju säga romantisk komedi.

Matblogg eller reseblogg? Tycker absolut inte om att varken läsa om mat eller laga den, tråkigaste jag vet... Så säger lätt reseblogg!

​Från gårdagens axelpass!

Gillar

Kommentarer