TILL ER SOM ÄR MED I UTMANINGEN

(annars behöver ni inte läsa om ni inte VILL)
men om ni är med är det viktigt att ni läser hela detta inlägget!!
jag länkade inlägget om bloggutmaningen lite längre ner i bloggen ifall ni glömt reglerna eller bara ville läsa igenom det igen så att ni verkligen vet att ni har full koll! lite ändringar har jag och elina dock gjort så här kommer ett litet förtydligande:
(rebloggade denna från elinas fitnessinsta: @elinasfitspo, följ gärna våra konton där om ni är med i utmaningen!! @fitness_alice)
förutom reglerna om att ni ska ta bort godis och sånt onyttigt, komma igång med träningen och att ni får ha 2 cheatdays, så får vi inte glömma att det är en tävling där ni har chans att vinna fina priser!
det kommer vara så att vi lottar ut två personer som får priser hemskickade, men för att överhuvudtaget ha chans att vara med i själva lottningen måste man på något sätt visa att man har engagerat sig i utmaningen. man måste skicka tre bilder var till oss sammanlagt under hela månaden! men självklart får ni skicka flera! bilden kan ni skicka till mejladressen: workoutwithea@hotmail.com eller till våra mobiltelefoner om ni har vårt nummer då!
vi kommer sedan lägga upp bilderna under den gemensamma hashtagen via våra fitnesskonton. så där kommer det rulla in bilder lite då och då under hela månaden. på så sätt kommer vi att motivera varandra! hur bra? om det är en bild som ni verkligen inte vill att vi ska lägga upp så skriver ni det! men hoppas ni fattar, TRE bilder var, MINST! helst flera, det är bara kul!!
ni som inte skickat in minst tre bilder är tyvärr inte med i lottningen så glöm inte detta nu!
ni kan även själva hashtaga #workoutwithea på bilderna på era egna instagramkonton om ni vill! det är bara skitkul om det inte bara är jag och elina som lägger upp! desto mer bilder, desto mer motivation!! vad kan man ta bild på då? • det kan vara en bild från en powerwalk/löprunda (t.ex. printa rundan om man använder någon app) • på en träningsoutfit • på en god lunch eller frukost • en efterbild (som typ alltid jag tar) på crosstrainern eller vad som! det spelar egentligen inte så stor roll! men det ska i alla fall bli SÅ kul att se era bilder!!
lycka till nu allihopa och GE GÄRNET!!

Gillar