Tips: kondition och mellanmål

Idag har jag inte gjort mycket på dagen! Åt gröt till frukost runt klockan elva sedan kyckling och ris till lunch innan jag gick till gymmet. Körde ett jättebra biceps- och triceps-pass följt utav 30 minuter på crosstrainern. På crosstrainern körde jag med lutning 10 och motstånd 100, var verkligen HELT DÖD efteråt.
Ett tips till er som vill köra kondition samtidigt som ni verkligen kör slut på benen och röven är att köra riktigt tungt på crossen. Och om man bryr sig om kalorier; jag bränner ungefär 500 på en halvtimma med de inställningarna. Slutsats: det gick asbra att träna idag!

När jag kom hem från gymmet åt jag jättegott mellis: naturell keso med banan och sirap från Walden Farms med smak av choklad. Ett tips till har ni där! ;) Sedan duschade jag och städade mitt rum lite snabbt. Runt fem-tiden kom Weber och vi snackade ihop allt som vi har missat. SÅ längesen vi sågs, minns inte ens senast... Sedan vid sex så kom mammas och pappas kompisar på middag. Vi åt tre (!!) olika pajer och sedan gino till efterrätt så är proppmätt nu verkligen. Har precis kört hem dom, Weber var sällskap med så blev en mysig liten biltur. Ska sova nu för imorgon är det träning och jobb som står på schemat. Härlig sista dag på mitt sista jullov ;)

Dagens svarta träningsoutfit

Gårdagens middag hos J<3

Dagens mumsiga mellis!

Gillar

Kommentarer