Tisdags-pepp

Hej!

Har ni haft en bra tisdag? Jag började dagen bra med ett träningspass på gymmet, var där vid 05:30 så var inte pigg direkt, men sov ändå ganska många timmar inatt så det var gött att träna trots att det var så jäkla tidigt. Det är ju alltid skönt efteråt om inte annat. När jag kom hem så åt jag jättegod frukost som ni ser här nedan och så satte jag igång med dagen ordentligt!

Men sen började jag känna mig ledsen och blev jättenere, vet inte riktigt varför egentligen. Kanske är dags för den DÄR veckan i månaden haha känns nästans så... Försökte bita ihop iallafall och sen gick förmiddagen ganska snabbt och snart var det dags för lunch. Efter lunch fick jag en liten dipp igen (lite matkoma kanske) men klockan blev snabbt halv fem så var även den arbetsdagen över!

Dagens frukost: havregrynsgröt med proteinella och hallon / Från promenaden efter jobbet / Sushi från Sushi Deli

Tänkte att det kanske är fler än jag som behöver lite pepp just nu, oavsett vad man går igenom, ångest, lingonvecka eller annan oro... Det kommer alltid att finnas saker som känns lite jobbiga, men tror verkligen man får försöka ändra sitt mindset i bästa möjliga mån. Det är klart att livet är tufft ibland men man klarar verkligen av så mycket mer än man tror. I förmiddags ville jag egentligen bara lägga mig i sängen och gråta men jag försökte verkligen bita ihop, och nästa gång jag mår så kommer jag ju bara tänka att "jag orkade ju det förra gången så varför skulle jag inte klara det nu". Sen är det klart att vissa saker är jobbigare än andra och ibland ÄR saker verkligen skit och man får lägga sig och gråta. Men tycker det är viktigt ibland att försöka vara positiv och se saker från den sidan istället för att bara tänka på det jobbiga och negativa. Här nere kommer iallafall lite pepp jag hittade på Pinterest!

Efter jobbet så tog jag och J en promenad och påväg hem köpte jag med sushi och så kollade vi på Bonde söker fru - Jorden runt, så mysigt program tycker jag. Nu är J på bandyträning och jag ligger i soffan och kollar TV. Är så trött så vill bara gå och lägga mig men ska försöka orka vara vaken en liten stund till. Hoppas att ni får en fortsatt bra vecka, puss!

Gillar

Kommentarer