Today's another great day

Hej på er! Mår ni bra? Jag mår faktiskt mycket bättre nu, jag har ingen feber alls och min förkylning är nästan helt borta! Så himla skönt :)

Igår tränade jag en snabbis på morgonen, blev ett jättekort magpass bara men har ändå träningsvärk idag! Solade en stund också och sedan var jag på kostrådgivning, om någon vill veta mer om det är det bara att kommentera så kan jag berätta lite mer. Sedan jobbade jag 12:45-21:15 och efter det åkte jag hem och käkade lite innan jag somnade.

Idag gick jag upp runt halv elva, tog mig ut i snöstormen för att gå och handla haha. Det tar cirka 5 minuter att gå till ica men det var typ den värsta promenaden i hela mitt liv för höll på att blåsa bort kändes det som. Hemvägen ska vi inte ens tala om när jag hade två fulla kassar med mat haha... Jag lagade lite mat och åt en sen frukost framåt halv ett och nu har jag suttit i soffan en stund och bara tagit det lugnt! Dricker celsius och så har jag skrivit in mina jobbtider för januari och februari i min almanacka med som jag hade glömt, skönt att ha det uppskrivet nu iallafall!

Tänkte strax ta bussen in till stan för att först fixa lite ärenden sedan sola och träna med Tea. Vi ska gå på pass faktiskt vilket var sjukt längesen för min del så det ska bli riktigt kul! Hoppas att ni får en fortsatt bra onsdag så hörs vi nog lite senare, puss /A

Gillar

Kommentarer