Todays to do-list

- Ringa till MIO och beställa en sänggavel, tänkte att jag skulle ha DENNA. Egentligen skulle jag åkt och köpt den med pappa idag men såg att den ej fanns inne så jag kommer att få den om 3-4 veckor... Lite surt men jaja!

- Betala in en räkning till SMS-parkering! Använder alltid den funktionen när jag parkerar, har ni testat det? Jättesmidigt!! ✔

- Fixa lite matlådor, får blir lax och ris tänkte jag!

- Eventuellt spela in en ny video till min youtube-kanal. Frågestunden del 3 (ställ era frågor HÄR) blir det om jag får tillräckligt med frågor. Har några redan men skulle nog vilja ha lite fler! Men lär väl spela in den ändå, annars får det blir imorgon helt enkelt :)

- Köpa silverinpackning på Lyko, ska köpa en annan än Maria Nilas denna gången! Ni ska få se den när jag köpt den sen!

- Träna<3!!! Tänkte köra ben, rumpa och kondition, minns inte senast jag körde det så det ska bli gött!! Ska köpa en nocco eller celsius innan med, ovanligt? ;)

- Om jag hittar ett "täckande" lack till mina naglar så ska jag nog sola solarium också! Har hört att det finns ett lack man kan pensla på naglarna innan man solar för de kan bli gula annars... (När man har géle-/akrylnaglar alltså!)

- Köpa mobilladdare. Har varit utan huuur länge som helst, har lånat Philips som han har haft här i två månader typ haha men nu känner jag att det är dags för mig att köpa en egen...

- Byta ett vinglas på Cervera! Fick 5st vitvinsglas från Carolina Gynnings serie i studentpresent och 2st var likadana så ett av dem ska jag byta idag. Dock har det gått över 14 dagar (så lång tid öppet köp gäller) men jag tror inte att det ska vara några problem eftersom att jag bara ska byta glaset mot ett annat :)

- När jag skrev punkten ovan kom jag på att jag inte visat er mina studentpresenter än så det ska jag göra idag eller imorgon! Har fotat allt så ska bara skriva själva inlägget.

Som ni ser så har jag lite att ta tag i idag, tre punkter är klara iallafall! Blev nyss färdig med matlådorna och nu ska jag bara städa till mitt rum innan jag ska sminka mig och eventuellt spelar in videon! Vad har ni för planer idag? Puss /A

​En halv-gammal bild från gymmet

Gillar

Kommentarer