Toulouse ❤️

Enda sen jag och Johannes flyttade ihop för drygt 3 år sen har jag sagt att vi måste ha katt. Jag är uppvuxen med katt och tycker det är så himla mysigt! Johannes har sagt nej sedan dag ett i princip och hans argument har varit att en katt måste få springa ute, så att när vi har hus kan vi köpa katt. Jag har aldrig velat ha en bondkatt, det är det jag är uppvuxen med och dom kan vara jättemysiga, absolut. Men det finns raskatter som är så mycket mer mysiga och som till exempel är väldigt lämpade för att vara innekatter. I början när vi flyttade ihop tjatade jag länge på att han skulle gå med på att skaffa katt men han ville inte. Jag orkade inte tjata mer men sen skaffade min mamma och pappa (eller ja mamma, så för pappa blev dom en överraskning haha menmen han älskar dom nu!) och jag blev kääär i dom katterna och då började jag tjata på Johannes igen.

Efter måååånga om och men (läs: typ 1-1,5 år) så gav sig Johannes ÄNTLIGEN och sa att jag kan få köpa en katt. Jag hade läst på jättemycket om ragdolls och fått honom att förstå att de passar väldigt bra som innekatter. Jag kollade runt lite och skrev till fler ägare, var även och kollade på omplaceringskatter. Men till slut hittade jag en ragdoll-hane. Jag skrev en liten presentation om mig själv och vad vi kan erbjuda katten till ägaren och sen fick vi komma och hälsa på efter några dagar. På bilderna här ovan ser ni hur det var. När jag höll i honom så så klättrade han upp mot min mun och luktade och slickade lite på min haka, både jag och Johannes blev helt kära i honom!

Bara några veckor senare så var han 12 veckor och det var ÄNTLIGEN dags att hämta honom. Jag har nog aldrig varit så pirrig och lycklig i hela mitt liv, jag var sååå glad och stolt!

Dom första dagarna var såå mysiga! Jag hade tagit ledigt från jobbet och sedan jobbade jag hemma en vecka. När jag började jobba på kontoret igen så åkte jag hem varje lunch och allt gick verkligen superbra. Vi bara mös och lärde känna vår nya familjemedlem.

Nu har det gått ungefär 3,5 månad sedan jag hämtade min lilla älskling och jag är fortfarande heeelt kär, Johannes också! Han är verkligen vår lilla bebis. Varje morgon lägger han sig nära ansiktet och vill mysa med oss, slickar oss på kinden och stångar oss. Vad man än gör så ska han vara med. När vi lagar mat så vill han sitta på bänken och kolla på, när jag sminkar mig sitter han på handfatet och kikar, när vi kollar TV vill han också se. Han är verkligen den mest sociala och keligaste katten jag någonsin har träffat. Att köpa en Ragdoll var verkligen det bästa beslutet i mitt liv, jag älskar honom sååå mycket min lilla misse.

Gillar