Träning med lillasyster

Hej mina hjärtan<3 Hoppas att ni har haft en kanonbra onsdag, min har varit jättebra faktiskt!

Som jag skrev imorse skulle jag till A6 med Elin och Linnea men det blev inte riktigt så! Eftersom att jag ska jobba imorgon och på fredag var jag tvungen att fixa matlådor därav även handla. Jag fick även sms från posten att jag hade två paket att hämta ut så jag tog cykeln till ica (INTE kul med min träningsvärk...) och handlade kvarg, propud och nötfärs och hämtade även ut paketen. Vad det var i får ni se imorgon!

När jag kom hem lagade jag mat och sedan blev klockan halv tre, jag spelade även in en haul som jag ska försöka få upp senast fredag men lovar inget... Glömde även ta med en sak i videon så kanske gör om den men förmodligen inte ;)

Provade sedan det jag fått hem (är KÄR<3!!!!) och sedan var klockan rätt mycket och jag skulle träna också, så skippade A6 helt enkelt. Åkte sedan in till gymmet med Ebba vid fem så tränade vi tillsammans. Det var lite segt för båda var sjukt trötta men vi gjorde ändå det vi skulle och det är huvudsaken som jag brukar säga!

När jag kom hem så tog jag en dusch, packade upp lite och åt lite kvällsmat. Det blev lime-kvarg, ett ägg och en proteindrink gjord på vaniljproteinpulver, vatten och havregryn, jättegott och nyttigt! Nu ligger jag nerbäddad i sängen, är supertrött vilket är tur det! Trodde jag kunde gå upp 04:40 imorgon (börjar jobba kl. 05:30) men tänkte lite fel hehe... Måste nämligen åka hemifrån då, så jag ska gå upp 04:15 för att hinna sminka mig lite innan jag åker med.

Kalla mig knäpp men hatar att gå utan smink när jag är blek, och 20 minuter sömn mer eller mindre gör inte mig någonting. Så nu ska jag strax ta och sova, vi hörs imorgon! Puss /A

Tre bilder från min My Story ikväll. Heter alicebomberg på Snapchat!

Gillar

Kommentarer