Tre träningspass på en dag

Japp som rubriken lyder så tränade jag TRE gånger igår!! Jag var träningssugen hela dagen och hade inget bättre för mig så varför inte passa på? ;) Nej men efter att jag och Weber slutat skolan vid två så åkte vi till Nordic Wellness Atlantis där vi körde en timma kondition, först på trappmaskinen och sedan på crosstrainern. Det var så himla skönt men trodde jag skulle trilla ihop för mina ben var verkligen DÖDA efter benpasset på morgonen, men det var väldigt skönt efteråt, som vanligt när man tränar. Efter det så åkte jag hem och stekte två ägg som jag åt till mellanmål tillsammans med en apelsin. Sedan tog jag en powernap och tog det bara lugnt i soffan innan jag åt middag bestående utav kyckling och ris.

Hade inte planerat något för kvällen igår och visste att Elina inte heller skulle göra något så jag smsade henne och så bestämde vi oss för att ses. Men hon somnade tidigt på kvällen och missade sitt pass på gymmet så vi möttes på Nordic Wellness i Huskvarna runt klockan åtta ungefär. Men då hade hon redan varit där en stund, så jag ställde mig på crossen i 10 minuter och sedan körde vi även mage tillsammans<3 Efter det åkte vi och handlade lite frukt innan vi åkte hem till Elina.

Efter att vi duschat och fotat frukten och smoothien som vi gjorde (standard ;) haha) så satte vi på en film men jag hann inte ens se hälften innan jag somnade haha! Idag sov vi ut enda till elva vilket var jätteskönt. Sedan åt vi gröt till frukost och så åkte vi till gymmet i Huskvarna igen. Idag körde vi rygg och 40 minuter kondition (30 minuter på crossen med lutning 10 och motstånd 100, sedan 10 minuter på löpbandet där jag gick jättelugnt).

Är hemkommen från gymmet, har ätit kyckling och ris och nu ligger jag i soffan med Ebba och Philip. Ska göra mig iordning snart för sedan ska vi till våra grannar och äta. Får se om jag stannar där hela kvällen eller om jag träffar Jeaqline lite senare<3 Hoppas eran helg har varit bra hittills, puss /A

VÄRSTA med vintern är verkligen att vara blek. Måste ta tag i att sola solarium igen som jag gjorde förra vintern!! Hatar att vara blek...

Gillar

Kommentarer