Trött men väldigt bra dag

Gårdagen i tre bilder!

Efter jobbet igår så skjutsade jag Johannes och två kompisar till båten som Johannes håller på att köra hem, den är för hög för att köras på vägen så därför går inte det. Tog två timmar ungefär dit och hem igen, när jag kom tillbaka till Jönköping så handlade jag en snabbis och sen bytte jag om och drog till gymmet. Körde ett snabbt rygg- och bicepspass och sedan gick jag en promenad. Egentligen var jag så sjukt trött efter jobbet, ville bara lägga mig i soffan. Men samtidigt var jag sugen på att gymma och även ta mig ut i det fina vädret, piggnade till lite efter det. Tog en dusch när jag kom hem och fixade matlådor, det blev kyckling med sötpotatis och potatis så nu har vi så vi klarar oss några dagar. Tycker det är skönt att göra ett större lass med matlådor en gång än att stå och laga mat varje dag. Så kan man äta samma några dagar i rad, som varken jag eller Johannes har något problem med, så är det supersmidigt ju!

Jag avslutade en trött men bra onsdag i soffan med min favorit youtuber (lojsan wallin) och mitt favoritmellis/kvällsmat - turkisk yoghurt med hallon, banan och honung. Invigde även mina nya skålar som jag fick av mamma i present! Älskar Mateus<3 Fick dom i söndags då det var sån jäkla lång väntetid. Men blev väldigt glad för dom! Har även kaffekoppar från Mateus, allt i färgen Sand.

Idag är det redan torsdag och solen skiner igen. Planerna efter jobbet är bara att träna, var så himla trött imorse då jag somnade sent igår samt sov ganska dåligt, så sov lite längre istället för att träna. Så blir gym eller promenad ikväll :-)

Ha en fin dag!

Gillar

Kommentarer