Tröttaste dagen igår

Hej hjärtan<3!!!
Hoppas att ni har fått en fantastisk start på helgen, jag har varit sjukt trött hela dagen. Höll på att somna flera gånger i skolan och mina ögon stängdes hela tiden. Förstår inte det för denna veckan har jag ändå sovit ganska bra, har kanske sovit sju timmar per natt i genomsnitt denna veckan och ändå var jag sååå trött både igår och idag? Ska kolla upp det för detta verkar inte vara normalt alltså...
Efter skolan hämtade jag och pappa iallafall ut mina jobbskor till IKEA, på vägen hem åkte vi förbi hemmakväll så jag kunde köpa lite godis<3 När vi kom hem så kollade jag ett avsnitt av SOA och åt godis sedan sov jag i en halvtimma ungefär innan jag åkte till jobbet. Jobbade 17-01:15 och har nu kommit hem, lagt mig i sängen och äntligen varvat ner. Innan jag började jobba var jag inte AStaggad på det för har inte mått helt hundra idag, men som vanligt när jag kom till jobbet så var det roligt! Mycket att göra men väldigt kul :)

Idag vaknade jag för en timma sen ungefär, har fikat hemma lite med familjen och min morfar och morbror. Sitter just nu i bilen med pappa och Ebba, hon övningskör lite. När jag kommer hem ska jag duscha och plugga lite!

Gillar

Kommentarer