Tullhuset, Piren

Hade en jättebra kväll igår!! Tyvärr så slutade den lite sämre med att bland annat min buss var en halvtimma försenad från kvart över två till kvart i tre så var hemma vid halv fyra... Men det var ljust när jag gick från bussen vilket faktiskt var underbart!! Känns dock inte som att jag har sovit något inatt eftersom att jag hade ställt alarm på klockan tio imorse...

Igår kväll så var vi på Tullhuset på Piren iallafall, det var jag och tjejerna plus några killar i klassen. Senare kom även Philip och company och höll oss sällskap resten av kvällen! Spenderade hela kvällen på tull, enda från åtta till klockan två då jag gick mot bussen!

Idag vaknade jag vid tio som sagt, har bara ätit frukost, duschat håret och städat lite i princip. Sitter just nu på bussen påväg till stan, ska först äta lunch tillsammans med sis på hennes jobb och sen klockan två har jag nageltid och efter det åker jag direkt och fixar fransarna. 

Planerna för ikväll är väldigt oklara... Vi skulle vart hemma hos mig med klassen och förfestat sedan åkt in till Piren igen men nu var det så många som inte kunde så vi får se om det blir något eller inte. Återstår att se! :)

Gillar

Kommentarer