TURKIET

Heeeej bloggisen<33 Nu är vi hemma från en vecka i Turkiet och jag har verkligen haft en superbra vecka, var verkligen ledsen över att åka hem idag. Det enda positiva är att vi har fått träffa pappa igen och imorgon får jag träffa tjejerna i klassen med och de som står mig närmast hjärtat. Utöver det så gillar jag faktiskt inte alls att vara hemma igen. Dels för att vi har så sjukt mycket i skolan och jag orkar verkligen inte ta tag i det överhuvudtaget, men dels för vädret såklart... Vi har haft sol varje dag, alltså nada regn, och de sista dagarna var det till och med över 32 grader. Sjukt varmt! Men väldigt skönt och jag klagade inte en sekund. Älskar sol och värme och det var mysigt också att bara åka med min lillasyster och min mamma. Ebba fyllde även år i lördag så då åkte vi in till Kumköy där vi har en favoritresturang som heter Sunshine, så roligt att de kände igen oss också plus att de sjöng för Ebba och satte på massa hög musik haha!! Om ni ska till Side någon gång måste ni äta på Sunshine, såå god mat och de är jättesöta och trevliga de som jobbar där, jättevärt verkligen!

Iallafall, jag har självklart tagit massa bilder men tänkte välja ut de bästa/finaste för har tagit typ föör många haha. Så jag tänkte ha en del 1 och en del 2, så visar inga bilder från resan idag utan det kommer senare i veckan! Fixar nog det så det blir tidsinställt imorgon eller på fredag, så fort jag hinner och orkar helt enkelt.

Vi var hemma vid halv fem i eftermiddags ungefär och då gjorde pappa tacos åt sina prinsessor sedan fick Ebba resten av sina presenter. Efter det har jag pratat med Emelie i över en timma (!!) vilket verkligen var behövligt så som jag saknar henne<33 (Dock har vi ju haft wifi i Turkiet så har pratat på Facetime lite med mina hjärtan vilket är tusen gånger mysigare att prata vanligt men ni fattar!), har även övningskört och nu ligger jag i sängen och tänkte strukturera upp allt plugg vi har framåt så jag får lite bättre koll. Värsta jag vet är att ligga efter verkligen och det kommer gå mycket snabbare tills sommarlovet är här än vad man tror så det gäller verkligen att lägga på ett kol för min del nu.

Imorgon har jag bara en lektion (skönt med mjukstart efter semestern) så ska nog besöka gymmet direkt efter skolan och sedan försöka plugga och övningsköra resten av dagen. Kanske skulle hälsa på mina kusiner eller morfar med mamma också. Blir nog en bra torsdag oavsett iallafall. Ska pussa och krama på mina tjejer i skolan hihi! Ne nu ska jag ta tag i plugg-planderandet, packa upp det sista ur resväskan, packa inför mitt första gymbesök på länge imorgon och även läsa lite bloggar. Puss /A

Gillar

Kommentarer