Update

Heej på er!

Hoppas att ni har haft en bra helg. Min har mestadels bestått utav jobb. I fredags jobbade jag först på gymmet kvart över ett till kvart över sju och sedan gick jag direkt bort till Shooters och jobbade där halv åtta till tolv ungefär sedan åkte jag hem och la mig direkt! I lördags jobbade jag på gymmet åtta till kvart över fyra ungefär och sedan på Shooters, jag skulle jobbat där halv fem till ett på natten men fick börja klockan sex istället och när jag skulle byta jobbkläder så somnade jag i omklädningsrummet haha... Så jag fick åka hem redan vid nio när det "värsta" var över, så himla skönt.

Igår var det söndag och då åkte jag och Ebba till farfar och farmor och åt lunch och mös, somnade i soffan där för var sååå trött, som jag har varit i princip hela helgen haha... På eftermiddagen så körde vi ett kort men effektivt rumppass och sedan åkte vi hem och åt tacos med pappa.

Nu är det måndag och ny vecka och jag börjar inte jobba förrens fyra vilket är väldigt skönt efter denna helgen. Innan dess ska jag bara städa mitt rum och äta lunch, blir vila från träningen idag tror jag<3

Kolla vilka snygga mobilskal jag har fått!! Finns en rabattkod till er på min Instagram i samarbete med caseapp 😍

Gillar

Kommentarer