Vad gjorde jag egentligen igår?

Tyvärr så blev det ju ingen bloggning igår... Direkt när jag vaknade så hoppade jag in i duschen sedan åkte jag till IKEA, sedan upp till huset, sedan till MIO med pappa och efter det åkte jag och hämtade min syster på jobbet.
Hon smsade mig runt ett och frågade om jag kunde köra henne till tatueraren och då blev jag själv väldigt sugen på att göra något haha... När man ändå är där liksom ;)
Har funderat ett tag på att göra en tatuering bakom mitt vänstra öra (har ju en diamant bakom det högra) och så fick det bli! Nu tänker väl många "men du tatuerade dig nyss på armen??" och JA, jag gjorde en pil under armvecket för drygt två veckor sedan. Men den bakom örat kommer bara synas när jag har uppsatt hår, alltså bara när jag tränar i princip då jag sällan har uppsatt! Och argument som "tänk vad fult när du är gammal", ja min pil på armen kommer väl se skrynklig ut haha men när man är gammal behöver man inte söka jobb så för den skull bryr jag mig inte om det.
Och när våran generation är typ 60-70 år så tror jag att det kommer vara mer konstig att INTE ha tatueringar än att ha tatueringar. Sedan tycker jag det är väldigt snyggt. Visst kostar det pengar, men precis som vissa väljer att lägga pengar på en bil så lägger jag mina pengar på kläder, mat och tatueringar då jag faktiskt tycker det är värt det!
Har inga bilder på min tatuering ännu men det kommer inom snar framtid. Förhoppningsvis idag men vi får se! Tror ni att ni kan gissa vad det är sålänge?

Bild från min snapchat igår, heter alicebomberg där om ni vill följa mig!

Gillar

Kommentarer