VAD JAG ÄTER SAMT GÖR IDAG

Hej igen finisar!! Förra inlägget skrev jag nyss men ändrade tiden så det ser ut som jag publicerade det kvart över nio för det ser bättre ut haha, om ni undrar varför det inte funnits här tidigare eller så!
Iallafall så mötte jag upp Weber lite innan elva för att gå till stan, såg nämligen en jättesnygg röd topp när jag var där med Jeaqline igår men köpte aldrig den för hade inget att ha den till. Men ville prova den tillsammans med min kjol så tog med den idag och vips så var jag ännu ett plagg rikare haha! Kan visa den senare, ska nämligen ha den till ett speciellt tillfälle nästa vecka (tror jag) så ni får nog se den då, men är typ helt kär i den!!!

Nu har jag iallafall förberett detta, en smoothie som jag dricker nu tillsammans med questbaren och hallonkvargen. I matlådan är det melon, ska nämligen åka bort till Alcamo nu och köpa sallad, så tänkte att vattenmelon kan vara gott till med! Den ena kvargburken äter jag tillsammans med en celsius sen ikväll när jag slutar praktiken vid sju, ska då direkt till mitt andra jobb och jobba där till tio!! Puss /A

Gillar

Kommentarer