Vad jag gjorde för behandling på 5 sinnen

Som jag skrev i förra inlägget så var jag på 5 sinnen igår och gjorde en "behandling". Förstorade nämligen mina läppar med hjälp av fillers! Detta är något jag har velat göra väldigt länge och funderat på otroligt mycket, har aldrig tvekat men har alltid lagt pengarna på annat och tänkt att jag kan göra det när som helst. Har helt enkelt inte stressat med det! Men i måndags tog jag tag i att boka tid så igår var jag hos på behandling hos duktiga Åsa. Har flera kompisar som har förstorat sina läppar hos henne och alla är lika nöjda verkligen.

Här nedan ser ni två före- och efterbilder, en framifrån och en från sidan. De vänstra är givetvis före-bilder, ni ser även mina fransar som jag fick så nya och fina igår! Läpparna är nog fortfarande lite svullna men är väldigt nöjd med resultatet och kommer att fylla i ytterligare en gång om två månader sedan förmodligen ännu en gång. Detta är för att det ska bli permanent, annars går botox ut efter ett tag och det vill jag inte att mitt ska göra!

Är detta något ni skulle kunna göra eller hur ser ni på sådan typ av skönhet som botox, silikonbröst osv? Dela gärna med er av era tankar :-)

Gillar

Kommentarer

selines
selines,
Åh är själv otroligt intresserad av att fylla mina läppar med fillers!!
Tycker inte det är fel alls, klart det är person till person men enligt mig är det bara skönt och otroligt bra att man kan ändra på de sakerna man vill för att vara bekväm med sig själv! Man väljer ju trots allt inte sitt utseende och då tycker jag att det är bra att möjligheten finns!

Tycker det ser så fint och naturligt ut på dig. Kram <3
nouw.com/selines
wilmasjobergg
wilmasjobergg,
Jag tycker att det blev superfint !
nouw.com/wilmasjobergg
alicebomberg
alicebomberg,
tack så jättemycket!!<3
nouw.com/alicebomberg