Vad vill ni ha mer utav?

Ni är ett gäng som klickar in här om dagen och jag vill såklart göra alla så glada och nöjda som möjligt! Så därför har jag en fråga till er: vad vill ni läsa mer om här på min blogg? Jag tränar ju mycket och har även ett så kallat "fitness-konto" på Instagram (fitness_alice heter det) men tycker ändå inte träningen är så rolig att BLOGGA om. Tar sällan bilder på gymmet och isåfall är det på antingen crosstrainern eller mig själv i spegeln. Såna bilder är ganska tråkiga att visa upp tycker jag! Men nöjer ni er med det eller vill ni se mer bilder från själva träningen? Let me know!

Outfit-bilder har jag knappt någon tid till att ta och sen är det sällan jag faktiskt har på mig kläder som är värda att visa upp haha! Särskilt nu när jag tränar så mycket och går i skolan ganska lite. Är oftast antingen hemma eller på gymmet så det är inte så roliga kläder jag har på mig om man säger så;) Kan ändå fota dagens outfit självklart, om det är något ni skulle vilja!

Tycker ni att jag borde vara mer personlig på bloggen? Alltså inte mer privat kanske utan bara personlig! Kommentera gärna vad ni vill läsa mer om så att jag vet. Nu är det ganska mycket som ska fixad i skolan, inför studenten osv så det är svårt att hinna med skola, träning, jobb, blogg, youtube osv, men efter studenten har jag bestämt mig för att satsa mer på mina sociala medier då jag tycker det är skitkul verkligen!! Ju mindre tid man har och ju mer man måste stressa med det, desto tråkigare blir det. Då känns det mer som ett tvång. Men ska verkligen försöka satsa mer på bloggen efter studenten!

Ni får också gärna trycka på GILLA-knappen som finns under varje inlägg på de inlägg ni gillar lite extra mycket! För då ser jag det och vet vad ni vill ha mer utav på det sättet med :)

Längtar redan till gympasset efter skolan då jag ska träna i denna tröjan!! Min favorit atm<3

Gillar

Kommentarer

Josefine
,
Jag tycker att träningsinlägg inte är så jättekul och läsa om de blir för mycket, jag tycker att mer personliga inlägg osv och dagens status och vad du gör på dagarna är roligare att läsa om 😊
alicebomberg
alicebomberg,
Tack så mycket för tipset, kram!! 😊
nouw.com/alicebomberg
Moa
,
Hej! Skulle inte du kunna ha lite mer inlägg om träningsmotivation på bloggen? Kram
alicebomberg
alicebomberg,
Tack för tipset! 😊 Kram
nouw.com/alicebomberg
Sandra
,
Skriv lite tips på övningar på gymmet, lite collage av träningskläder, kost, olika proteinpulver, bcca osv om du använder det! 😊
alicebomberg
alicebomberg,
Tack för tipset! 😊
nouw.com/alicebomberg