Vardagslyx

Hej finisar! Har ni haft en bra måndag hittills? Jag har ju bara en lektion på måndagarna fram till jul, eller de flesta iallafall. Så jag började tio över åtta imorse och slutade runt halv tio. Åkte hem direkt för att byta jacka och ta på mig vantar för jag frös till is kändes det som haha... Sjukt vad fort det blev kallt! Nyss kunde man ha klänning och strumpbyxor utan att frysa och nu är det minusgrader ute?! På tal om det så beställde jag en vinterjacka i helgen men ni får se bilder på den när jag har fått hem den.

Är iallafall hemma nu, är PROPPmätt efter godaste frukosten<3 Bananpannkakor blev det, en av mina favoritfrukostar! Hann inte äta innan skolan så gjorde de för en liten stund sedan.

Bananpannkakorna är gjorda på två ägg och en banan och sedan stekta i kokosolja! "Geggan" är vaniljkesella blandat med tinade blåbär, sedan är det Marabou schweizernöt! I ena glaset är det apelsinjuice och i det andra är det vailjyoghurt mixat med hallon och apelsinjuice toppat med frysta hallon.

Resten av dagen ska jag plugga, träna, svara på bloggkommentarer och gå några ärenden på stan. Börjar med att svara på era kommentarer tror jag. Försökt ta tag i det jättelänge nu måste verkligen göra det idag!

Ha en fortsatt bra måndag, puss <3

Gillar

Kommentarer

Yogavardag
Yogavardag,
alicebomberg
alicebomberg,
Jaa supergott verkligen 😍
nouw.com/alicebomberg
alicekleiva
alicekleiva,
Dör så gott det ser ut!
Måste passa på att fråga, har försökt göra bananpannkaka flertalet gånger men får den aldrig att bli fast och den bränner gärna fast i pannan.. Har du något knep? Banan, ägg, mjölk och steka som en vanlig pannkaka verkar inte funka för mig..
nouw.com/alicekleiva