Vill ni se mer outfit-bilder?

Jag lägger ju knappt aldrig upp outfitbilder här på bloggen och när jag väl gör det så är de oftast fotade i spegeln med min iPhone 6, men vad skulle ni tycka om att se outfitbilder fotade med systemkameran? En stor anledning till att jag inte har fotat outfitbilder nu det senaste är för att jag tycker det är jobbigt när vi bor i lägenhet mitt inne i stan. Dels så måste man springa upp och ner i trappan för jag tar oftast inte med mig kameran till skolan eller så, och så måste man hitta något bra ställe där det helst inte är massa folk vilket är ganska svårt här i stan.

Men nu när vi flyttar tänkte jag försöka fota outfitbilder så ofta som möjligt eftersom att vi kommer bo lite ute på landet. Det blir lite enklare då när det inte går förbi massa folk för de flesta blir oftast obekväma om de vet att de kommer med på bild liksom haha och så glor alla vilket jag kan tycka är lite jobbigt tyvärr.

Ni får gärna gilla gärna detta inlägget om ni skulle vilja se mer outfitbilder här på bloggen. Har ju inte någon särskild klädstil och ibland går jag osminkad i träningskläder haha men ibland är det ju roligt att visa upp vad man har på sig iallafall :)

Detta är senaste outfiten jag fotade och det var i september haha :(

Gillar

Kommentarer