WANTIES

Sommaren närmar sig med stormsteg och jag har flera måste ha-grejer innan jag är redo vilket jag får panik över för hatar att lägga pengar på typ, solglasögon och flip flops? Visst om man hittar några riktigt snygga för ett bra pris men alltså, nej. Skor och kläder som man kan ha året om är roligt att lägga pengar på men absolut inte något annat, enligt mig.

Jag har iallafall gjort ett litet collage här ovanför som ni ser med lite saker jag vill ha samt behöver! Flip flops, badlakan, passhållare och strandväska behöver jag särskilt inför Rhodos, passhållaren är väl mer en vill ha-grej men det är snyggt och passet blir inte lika slitet som när man bara slänger ner det i väskan. Klackskorna är också något jag vill ha inför Rhodos (eller hela sommaren egentligen) för jag har ett par svarta bara plus ett par bruna snart som jag beställde hem i fredags, men skulle vilja ha ett par beige-/nude-färgade också. Nike-skor ÄLSKAR jag och har bara ett par blåa och orangea vilket är lite svårt att matcha ibland med tanke på att jag har mycket rosa kläder, så det hade varit väldigt nice med ett par svarta, rosa eller vita träningsskor. Mobilskal är faktiskt något jag verkligen skulle behöva då jag inte vill få några repor eller sprickor på min mobil, den har hållit sig riktigt fin faktiskt med tanke på att jag gått utan skal i princip varje dag sen jag fick den och det var i februari. Har funderat ett tag på att köpa det nude-färgade från Malene Birger men vill även ha ett i marmor och Michael Kors så får se vilket jag köper! Har ni några andra tips på snygga skal samt bra sidor med bra priser? Linnet och byxorna tycker jag är jättesnygga och det passar till allt så det skulle jag gärna ha på mig i sommar! Man lär ju kunna ha jeans i Sverige tänker jag så kanske inte skulle skada att beställa hem ett par nu. En ny necessär behöver jag med då min är för liten så den går inte att stänga, det får såklart gärna vara en rosa eller en svart! Örhängen är inget jag behöver för har massvis som jag älskar men tycker verkligen det är kul med örhängen då jag alltid har samma halsband på mig och inte jättemånga olika armband (fick visserligen några i present men iallafall). Här nedan kan ni kolla varifrån allt på bilden kommer:

Flip flops - HÄR
PINK flip flops - HÄR är de på bilden, jag vill nog dock inte ha den färgen som är i collaget utan de rosa/orangea
Badlakan - HÄR och HÄR är två stycken olika som jag skulle vilja ha, det på bilden vet jag tyvärr inte var det kommer ifrån
Pilotglasögon - HÄR
Svarta solglasögon - HÄR
Kate Spade passport holder - HÄR är det från Victoria's Secret jag vill ha, fast tror jag vill ha det i svart
Klackskor - HÄR finns de jag vill ha (inte i nude dock haha), vet inte var de från bilden kommer ifrån tyvärr
Nike - ?
Odd Molly-linne - HÄR
Michael Kors mobilskal - HÄR
Malene Birger mobilskal - HÄR finns det jag vill ha, dock inte i den färgen jag vill ha...
Strandväska - HÄR
Freddy-pants - HÄR
Necessär från Victoria's Secret - HÄR
Örhängen - HÄR är de jag vill ha, men de på bilden är också från Snö of Sweden, skulle såklart vilja ha båda men de som är i länken har jag haft innan (i silver) men tappade bort det ena

Förlåt för sjukt dålig kvalité på collaget men det var längesen jag använde Polyvore och minns inte riktigt hur man gör för att lägga in det på bloggen med samma storlek som inlägget/resten av bilderna.

Gillar

Kommentarer