Weekend

Vilken helg jag har haft (<333!!!). I fredags körde jag ytterligare en PT-timma med Malin och SHIT vilken träningsvärk jag fick i benen och rumpan, det är så himla gött! Bastade när jag kom hem och sedan åt jag lunch på A6 med pappa samt bokade klipptid på Lyko då min frisör inte har tid de närmsta veckorna... :( På kvällen jobbade jag 16-23 ungefär, fick sluta tidigare då det var ganska lugnt på jobbet så hängde med Moa en sväng innan jag åkte hem och somnade. Igår sov jag jääättelänge, sen kom Anders så hängde vi en stund innan han skjutsade mig till jobbet.
Jobbade 17-21 igår ungefär innan jag och Filippa åkte hem till Dennis där Anders och Moa var, vi gjorde oss iordning lite innan vi åkte på en fest för att fira Edvin. Det var jättekul att träffa alla grabbar igen och som vanligt så hade jag sjukt roligt! Vi halv åtta imorse och gick upp vid elva sedan åkte jag hem direkt. Just nu är jag på jobbet, jobbar i Kidz Club (barnpassningen på jobbet) till 19 men tror inte det kommer några barn vilket är ganska skönt idag!
När jag har slutat ska jag och Moa köpa godis tror jag och åka hem till mig och mysa lite sedan sover hon hos mig. Får se om jag bloggar något senare ikväll men annars får ni ha en jättebra söndag, puss /A

Gillar

Kommentarer