Bodybalance 06:30

Godmorgon finisar!!

Mitt alarm ringde 05:30 idag och trots att jag sovit lite halvkasst så var jag snabb upp ur sängen. Gjorde iordning lite smoothie som jag tog med mig, tog på mig träningskläderna sedan åkte jag och P hemifrån klockan sex. Han skjutsade mig och Elina till gymmet där vi körde 45 minuter Bodybalance. Som jag skrev igår så trodde jag aldrig att jag skulle komma upp så pass tidigt som 05:30 (!!!) idag men jag kände mig utvilad plus att jag tycker det är mycket enklare att gå upp när klockan står på 05-något än när den står på 07-något. Vet inte varför men jag bara är sån, är det något mer som känner likadant?

Det var jätteskönt att börja måndagen och ny vecka med att sträcka ut kroppen, stretcha och sedan avsluta med lite avkoppling. Tips till er som vill vakna till på ett skönare sätt! Många tror att Bodybalance, Yoga osv är en väldigt "chill" träningsform. Och ja, det är lugn musik, tända ljus osv men man spänner hela kroppen, måste öva på balans osv så man blir väldigt varm. Just detta passet var väldigt ansträngande för benen också så är helt slut i dom nu haha! Men det var som sagt väldigt skönt.

​Nu sitter jag i skolan, har haft min första lektion som var natur och har nu håltimma till klockan elva så har sminkat mig eftersom att jag inte hann göra det på gymmet förut. Tänkte plugga lite nu innan nästa lektion börjar men vi hörs senare ikväll! Ha en underbar måndag<3 Puss /A

Gillar

Kommentarer