En utmaning tillsammans med er läsare

Som jag skrev igår så ska jag ha en liten utmaning här på bloggen tänkte jag. Eller med mig själv haha men tänkte att några av er säkert vill vara med. Bloggade ju knappt igår så glömde bort att skriva detta då hehe.

Jag tänkte ha 100 nyttiga dagar iallafall, och med "nyttiga dagar" så menar jag att skippa saker som alkohol, chips, godis, läsk, feta såser, saft, hamburgare, pizza och annan skräpmat. Jag ska alltså inte utelämna socker helt och hållet utan får fortfarande äta frukt, vaniljyoghurt, proteinbars och sådana saker. Om 100 dagar är det den 3e maj och vi åker till Grekland den 5e maj så hade verkligen varit skönt att försöka leva nyttigt innan det så att jag känner mig fräsch inför resan, kanske även kör en detox någon gång nu i vår men det återstår att se.

Iallafall så började jag med mina 100 nyttiga dagar igår och ska VERKLIGEN försöka hålla detta nu. Mår så mycket bättre av nyttig mat och mycket träning. Jag blir gladare och piggare och trivs mycket bättre i min kropp när jag sköter kosten och träningen så detta ska bli en spännande och rolig utmaning! Vet att det kommer vara jobbig också men i slutändan kommer det vara värt det och jag kommer bli så stolt när jag klarar det. Jag vet att jag klarar det, bara jag har viljan och bra disiplin. Har faktiskt klarat 100 dagar utan godsaker innan!

Så vad säger ni? Är ni också på? Kommentera gärna isåfall så jag vet, för då kan vi hjälpas åt att peppa varandra. Om ni har några bra tips på hur man blir av med sötsuget eller får träningsmotivation osv får ni jättegärna kommentera. Kan försöka att dela med mig av era tips isåfall i något inlägg.

Eventuellt så kommer jag att ha ETT enda undantag men det är den 2a mars isåfall. Då är det 100-dagars (100 dagar kvar till studenten) och vi tjejer ska antagligen festa sedan dra ut tillsammans. Men kommer endast dricka alkohol då, inte äta chips eller godis eller något. Har dock inte bestämt mig för hur jag ska göra än med tanke på att det är skola dagen efter haha. Får se hur jag gör helt enkelt!

Men det hade som sagt varit jättekul om ni ville vara med! Let's goooo :)

Gillar

Kommentarer