Lite blandat från hösten

Hej från den 8711e pausen hehe (: Går rakt på sak och tänkte visa lite bilder från hösten helt enkelt. Trots omständigheterna så har vi haft en väldigt mysig höst. Vi har bara varit hemma mestadels, försökt göra det bästa av situationen, göra god mat, gå långpromenader osv. Jag har ju jobbat hemma också så vill oftast göra något på helgerna men en långpromenad eller en fika utomhus räcker för att jag inte ska bli alltför uttråkad haha. Här kommer iallafall ett litet urplock från vår höst:

Vi har ätit massa god mat. Till vänster ser ni en fläskfilé som Johannes lagade i ugnen men en svingod marinad. Till höger är en oxfilépasta som också är svingod, ska dela receptet i ett annat inlägg för ni måste testa!

En morgon när vi hade sovit hos mamma och pappa för vi var kattvakt så överraskade jag Johannes med frukost från Stuk. Deras avokadomackor och kardemummabullar är verkligen to die for <3

En höstfika hos mamma och pappa, köpte även då bullar från Stuk haha<3

Lite gott käk igen, här hade jag gjort en fiskgryta. Också jättegod!! Kan dela receptet på den också om någon vill göra den. Till den hade vi vitlöksbröd, supergott.

Här kollade vi på A dogs purpose på datorn för det funkade inte att skärmdela till TVn. Men då satte vi på brasmyset på Viaplay på TVn istället så blev lika bra det :-)

Fika fika fika <3

Fars dag-frukost hos mamsen och papsen.

Enda bilden jag hade där man verkligen ser den men min nya mobil får vi ju inte glömma! Köpte en svart iPhone 12 pro max som jag fick hem i början på december tror jag och jag är sååå nöjd. Alltså kameran är så sjukt jävla bra. Lätt mitt bästa köp detta året.

Sist men absolut inte minst - en bild på mitt fiiiina fina hår efter att jag vart hos Sofie på Salong Cheveux <3 Blev lika nöjd som alltid och så himla fint när det blir lite ljusare igen. Mitt hår går ju lätt mot det gulaktiga/råttfärgade gärna vilket jag inte trivs i.

Gillar

Kommentarer