Löprunda och sushi

Hej finisar!

Hoppas att allt är bra med er, med mig är det bra. Igår var det dock sådär, hade så sjukt mycket ångest, speciellt på eftermiddagen efter jobbet. Hade inte orken eller lusten till att göra något alls, ville bara lägga mig i sängen och gråta typ.. men något jag verkligen mår bättre då är att träna. Kände ju dock absolut inte för att gå till gymmet och köra maskiner och massa övningar, så jag tvingade mig ut på en promenad. Frisk luft var precis vad jag behövde, och efter att ha gått i cirka 20 min så sprang jag resten av vägen som tog 20-30 minuter kanske, fick så sjukt mycket endorfiner och var verkligen som en helt ny människa när jag kom hem igen. Kände mig verkligen pigg och glad med helt ny energi. Resten av kvällen spenderades i soffan med J, vi käkade köttgryta och bara mös!

Snart är även denna torsdag över. Idag var jag på stan med frugan en snabbis, jag köpte present till en kompis som vi ska fira imorgon och sedan åkte vi hem till mig, vi köpte med oss sushi på vägen hem från Sushi Heroes. Första gången som vi köpte mat där och det var jättegott, kommer absolut köpa där fler gånger. Resten av kvällen har vi bara legat i soffan, vi satte på Solsidan-filmen och slökollade på den lite medans vi bara satt och pratade.

Nu är jag jättetrött, ska plocka iordning lite här hemma innan jag kryper ner i sängen. Imorgon är det äntligen fredag och helg igen, har sagt det förr men jag säger det igen; FAN vad snabbt tiden går...

Det var så himla fin solnedgång igår när jag var ute och gick/sprang / Kvällens middag, SÅ gott

Gillar

Kommentarer

Victoria
,
Heja! Blogga mera!