Min födelsedagsvecka + världens bästa överraskning

Denna tjejen är numera 23, wohooo! Nä känner ingen skillnad alls från innan faktiskt, men alltid kul att fylla år iallafall, såklart :-) Tack vare min älskade pojkvän, familj och bästis så hade jag världens bästa vecka och helg. Hade en riktigt födelsedagsvecka, så himla nöjd och glad!

På tisdagen, alltså för 3 veckor sen, så smsade Johannes på dagen att han bokat en massage åt mig på kvällen. Så himla snällt, sån vardagslyx, älskar det! Så efter jobbet gick jag bort till salongen vi brukar gå till om vi ska på massage och bara njöt i en halvtimma. Extra skönt en tisdag också, tycker det är tråkigaste dagen på veckan.

På torsdagen så hade jag en nageltid inbokad och denna betalade Johannes, asså hur gullig får man bli? Haha han är så sjukt snäll. Såna där "småsaker" i vardagen betyder väldigt mycket tycker jag<3

På fredagen, dagen innan min födelsedag, så köpte mamma med sig lunch till oss och så satt vi på vår balkong och käkade lunch ihop. Så mysigt, och GOTT. Älskar verkligen kebabsallad.

Senare på dagen fick jag världens bästa överraskning, nämligen...

Att min älskade, bästa vän Ida kom och överraskade mig!!!!!! Det plingade på dörren så jag gick och kollade i kik-hålet (haha standard om det är någon skummis man ej känner så öppnar man ju ej) men såg bara att det låg något utanför dörren. Sprang snabbt till vårt fönster för att kolla om någon smitit ut från porten haha men det kom ingen. Gick tillbaka till dörren och öppnade och ser att det står någon nedanför, alltså precis innan trappan "svänger" ner till nästa våning. Kollar och ser en mobil, sen när jag ser att det är Ida fattar jag INGENTING.

Det första jag får ut mig är "vad gör du här?", haha alltså jag var SÅ jävla chockad. Tog flera minuter innan jag fattade något. Hon hade alltså planerat med Johannes att komma och vara hos oss hela helgen för att fira min födelsedag med mig. Världens bästa bästa vän!!! Älskar dig tills jag dör<3

Tog inga bilder på hela helgen typ utom dessa ovan. De här längst ner är från vår lunch på lördagen, alltså på min födelsedag. Först vaknade jag av frukost på sängen (såklart) utav min pojkvän och bästa vän, så gulliga var dom när dom kom in och sjöng haha sötisarna. Lunch blev det på Piren, jag käkade ofxilépasta och det var så gott! På kvällen så kom hela familjen hit och vi käkade middag och jag fick fina presenter. På kvällen åkte vi på fest, den var typ död när vi kom dock haha men vi fick igång den lite iallafall. Dans och musik, kan ju inte bli bättre ;-)

Söndagen var jag bakis på som fan, alltså fyfan vad bakis jag blev det var helt sjukt... Så vi låg iallafall bara i soffan hela dagen, Ida och jag pallrade oss bort till hemmakväll så hon kunde köpa lite färdkost till när hon skulle hem till Sthlm igen. Så fort jag fick se allt godis ville jag bara spy hehe.

Summan av min födelsedagsvecka? HELT FANTASTISK<3 Har verkligen dom finaste människorna runt mig. Och lever länge på att Ida kom och överraskade mig, det var den bästa presenten av dom alla. <3

Gillar

Kommentarer