Min jul

Kolla vår fina gran! Den är i plast men tycker verkligen den ser äkta ut. Vi köpte den på Rusta och det är inbygd LED-belysning, så bra och fint! Pyntet är lite blandat men det mesta från H&M Home, bokstäverna är från Rusta förra året. De andra åren har vi haft riktig gran men detta året dröjde det för lång tid innan Johannes fixade det (han hade sagt att han skulle fixa en gran annars har vi gjort det tillsammans de tidigare åren), så jag sa den tredje advent att "nu åker vi till Rusta och köper deras plastgran för annars hinner vi knappt ha granen uppe". Eftersom att jag vet att jag vill få bort julen typ så fort den är över. Sagt och gjort så åkte vi till Rusta och köpte den. Vi blev jättenöjda!

Dagen innan julafton, alltså på uppesittarkvällen, så kom min familj. Vi käkade risgrynsgröt, massa goda mackor med bröd som jag bakat, drack groggar och även varsin shot som jag gjort med knäck i. Sen delade vi ut julklappar, spelade julklappsleken, åt massa gott julgodis jag bakat och bara mös, lite Bingolotto blev det också men de flesta tröttnade och så körde vi julklappsutdelning mitt i så blev inte mycket med bingot haha.

Shotsen som vi gjorde och min halvt nyktra pojkvän hehe :-) En väldigt rolig och lyckad kväll med familjen iallafall, aldrig en tråkig stund med dom!

Julaftonsmorgon<3 Jag och Johannes hade sparat våra julklappar till dess, tyckte det var mysigt att byta bara vi två tillsammans. Så vi satte på brasan på TVn, gjorde julfrukost och bytte julklappar och bara mös en stund på morgonen innan det var dags för oss att göra oss iordning.

När Johannes hade gjort sig iordning så åkte han till Vetlanda för att fira med sin familj och när jag hade gjort mig iordning så träffade jag min familj och firade med mina närmsta nära och kära<3

Klänningen jag hade på mig är en jättegammal från Nelly. Det fina halsbandet fick jag av mamma i julklapp och det är från PDPaula.

Hade en lugn och mysig jul med familjen <3 Nu har vi dock städat ut den här hemma, det gjorde jag i söndags faktiskt haha. Tycker det är skönt... Nu vill jag bara njuta av några lediga dagar innan det är nyårsafton, fira in det nya året med mysigt sällskap och god mat. Sen vill jag njuta av lite mer ledighet innan man kör igång på riktigt med 2021. Så därför tycker jag det är ganska skönt att städa ut julen så fort den är över.

Är iallafall väldigt nöjd med min jul, sällskapet, julklapparna och den goda maten. Mest tacksam är jag självklart över att vi får vara friska, har tak över huvudet, att vi har kvar våra jobb trots denna jävla pandemin.. Denna hösten, eller detta året, har nog alla fått lite mer perspektiv på saker och ting, jag har verkligen det iallafall. Försöker se allt mer från den positiva sidan och tänka på det vi HAR istället för det vi inte har, inte kan göra osv.

Hoppas att ni också hade en fin jul, vad ni än gjorde, om ni firade eller ej <3

Gillar

Kommentarer